Position: sygdoms > HIV/ADIS >

staph acne hjem kur

   Staph acne , også kendt som bylder , er infektioner , som er resultatet af bakterien Staphylococcus invaderer huden . Bakterien inficerer olie kirtler eller hårsække , der udgør en byld , og når hvide blodlegemer er sendt til at dræbe bakterier , pus er produceret . Der er flere hjem retsmidler for de grimme pletter

Home Retsmidler

Hold huden ren , fugtet og ekspanderet for at forhindre bylder fra formning , hvis du er tilbøjelig til dem . Også undgå alkoholiske drikkevarer og krydret mad i løbet af sommeren , da de kan øge kroppens varme , hvilket kan føre til bylder .
Når du har en byld , anvende et par dråber af løg eller hvidløg saft for at åbne den og få det pus .
Hvis i kog er fyldt med blod , drikke en kop bitter centnergræskar saft , der findes i Asiat købmandsforretninger , blandet med to tsk citronsaft . Drik det på en tom mave i en uge . Den bitre centnergraeskar juice vil bekæmpe bakterier og får den til at forsvinde . Tag det en gang om ugen for at forhindre udbrud .
sandeltræ pasta , der findes i indisk købmandsforretninger , lindrer irritation når den anvendes på infektionen . Det blødgør huden og giver tiltrængt afkøling .
en pasta af en teskefuld mælk, fløde , en halv teskefuld eddike og en lille mængde gurkemeje pulver kan anvendes til en kog i to dage , får det til at forsvinde .
Komprimerer af rå løg , mosede hvidløg og opvarmet tomat kan også slippe af med bylder . Brød dyppet i varm mælk og anvendt til infektionen kan også arbejde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------