Position: sygdoms > HIV/ADIS >

øvelser for hoftesmerter & gigt

   Hofterne er en stor del af knogler. De gør bøjet over muligt, og de er også ansvarlige for at holde vægten af overkroppen . Når smerterne udvikler sig i hofterne af gigt , kan bevægelse bliver kompromitteret . Denne mangel på mobilitet kan føre til yderligere fysiske problemer som vægtøgning og gangart abnormiteter . Korrigerende øvelse for hofterne kan gøres for at afhjælpe smerter og øge vifte af bevægelse

Warm-up

Før du gør noget øvelser for dine hofter , skal du tage 10 til 15 minutter for at varme op på området , som er ved at blive arbejdede . Tag et varmt brusebad eller bruge en varmepude .

Figur Fire

Tallet fire stretch sker fra stående stilling , og det skaber en dejlig strækning på hofterne . For at gøre denne øvelse , står ved siden af en stationær objekt og holde fast i det for støtte . Stå på din sunde ben og sted for foden af din skadede ben på indersiden af låret . Dit ben skal skabe form af en fire . Stå ret op og ned og anvende passiv pres på dit knæ , indtil du føler et stræk i hoften . Hold i 5 til 10 sekunder , hvile og gentag 12 til 15 gange .

Ben Rotationer

Leg rotationer udføres liggende på ryggen , og de forårsager en subtil , men effektiv stræk i hofterne . Når du ligger på ryggen , udvide dine ben så langt fra hinanden som du kan komfortabelt kan. Vend dine fødder i , så dine tæer vender mod hinanden , og tænd derefter dine fødder så langt ud som du kan . Suppleant går frem og tilbage fra 12 til 15 gange og gøre 8 til 10 sæt . Hold tæerne til en anden i den enkelte stilling , når du vender dem ind og ud .

ben elevatorer

Leg elevatorer er en styrkelse øvelse , der kan gøres liggende på din ryg. Bøj knæet på din ikke-ramte ben og placere din fod fladt på gulvet . Udvid dit andet ben lige ud . Løfte det op 5 eller 6 inches op fra jorden og holde i 5 til 10 sekunder . Lavere den ned igen og gentag 12 til 15 gange .

Ben Kicks

tilbage ben spark kan bidrage til at øge udbuddet af bevægelse af din hofte og også øge din styrke niveauer . At gøre disse , kommer på alle fire med hænderne lige under skuldrene . Forlæng del af din påvirket hoften lige bag dig , indtil den er lige . Løft det op fra gulvet 5 eller 6 inches og hold i 5 til 10 sekunder . Lavere den ned igen og gentag 12 til 15 gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------