Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kronisk hovedpine fra sinus infektion

   Sinus infektioner har mange symptomer og resultater på kroppen . Et symptom , der piner mange bihule sygdom lider er kronisk hovedpine . Sinus hovedpine kan vare i flere måneder og kan hindre en persons mentale og fysiske ydeevne

Definition

Ifølge Mayo Clinic , kan sinus hovedpine være forårsaget af kroniske sinus infektioner . En sinus hovedpine er smerten og sensation forbundet med overdreven tryk bygget op i sinus hulrum .

Årsag

Kronisk hovedpine fra sinus infektioner er forårsaget af overdreven slim overbelastning og lufttryk fanget i den betændte sinus hulrum .

Behandling

Den mest effektive behandling er at dræbe sinus infektion med ordineret antibiotika ledsaget af en nasal dekongestant og smertestillende .

Symptomer

Symptomer på bihulebetændelse omfatter skarp smerte i midten af panden , alvorlig trængsel, løbende næse , smerter i hele hovedet , feber og krop kuldegysninger .

Komplikationer

En sinus infektion , der går ubehandlet kan brede sig for ørerne , hals og hjerne forårsager livstruende tilstande . Enhver kronisk hovedpine skal tjekke ud senest en læge for at sikre, at det er ikke noget mere alvorligt end smittede bihuler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------