Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad kan urologer gøre for lavt sædtal ?

   Lav sædkvalitet er en årsag til mandlig infertilitet . Behandling af lavt sædtal kan øge dine chancer for befrugtning , og urologer er dygtige til at afgøre den korrekte form for behandling

funktioner

Urologer vil foretage en række test på en patient for at fastslå årsagen til lav sædkvalitet , og den rette behandling . Læger også teste kvinder til at sætte skub i kvindelig fertilitet , som hjælper , når den mandlige partner lider af lav sædkvalitet .

varikocele reparation

En opsvulmet åre i pungen , er ofte årsag til lav sædkvalitet . Kirurgisk reparation af venen kan føre til en højere sædtal .

Hormonsubstitutionsbehandling

Hvis hypofysen i hjernen, er ikke producerer den korrekte niveauer af hormoner , så kan det korrekte beløb af sædceller ikke kan blive produceret . Den urolog vil normalt ordinere hormonbehandling , som består af injektioner af gonadotropin . Dette er ikke en øjeblikkelig behandling , da det kan tage op til et år med indsprøjtninger for at nå det normale niveau .

Infektion

I nogle tilfælde , lavt sædtal på grund af en infektion i forplantningsorganerne . Dette vil resultere i urolog ordination antibiotika for at klare infektionen op .

Overvejelser

Behandling for lavt sædtal er effektiv , men kan være en lang proces . Sommetider trail og fejl skal ske , indtil den rigtige behandlingsmulighed er fundet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------