Position: sygdoms > HIV/ADIS >

effekten af fedme behandling i dm forekomst

   En diagnose af diabetes mellitus kombineret med fedme forekommer i episke numre i hele USA hvert år . Fedme , den hyppigste årsag til diabetes , fører til yderligere sundhedsmæssige komplikationer relateret til adresseløse langsigtede høje glukose målinger . Daglig overholdelse af vægttab programmer indeholder ændringer i livsstil , medicinering og kirurgiske indgreb , som kombinerer til at reducere forekomsten af diabetes mellitus og de alvorlige komplikationer , der uundgåeligt følger

Fedme

Fedme er defineret som havende et body mass index på 30 (30 lbs. overvægt ) eller mere end 20 procent over din idealvægt . Ifølge World Health Organization , vil den globale estimater af fedme være 700 milliarder i år 2015 , og overvægtige og fede forekomst hos voksne i USA er nu 32 og 66 procent .

diabetes mellitus

Muskel og væv celler bruger glukose til energi, men når alt for meget glukose findes i blodet , bliver cellerne i stand til at bryde det ned . Diabetes mellitus refererer til type 1 , type 2 , svangerskabsuge , eller pre-diabetes , og betyder, at du har en overskydende glukose i blodet .

Link

A 2001 undersøgelse offentliggjort i Journal of American Medical Association , at " beviser fra adskillige undersøgelser tyder på , at fedme og vægtforøgelse er forbundet med en øget risiko for diabetes . "

Behandlinger

En langsigtet strategi for at kontrollere og forebygge vægtøgning og fremme vægttab , vil omfatte forskellige behandlinger . Kosten terapi anbefaler at reducere kalorieindtag med 500 til 1. 000 kalorier per dag . Fysisk aktivitet bør begynde med moderat aktivitet 30 til 45 minutter i tre til fem dage om ugen og stræber efter 30 minutter hver dag .

Farmakoterapi ( vægttab medicin ) , der anvendes seks til 12 måneder , er kombineret med diæt og motion til at opnå tilstrækkelig vægttab . Kirurgi er forbeholdt patienter , som er klinisk diagnosticeret med svær fedme og for hvem andre vægttab metoder er mislykkedes . Slankekure og regelmæssig fysisk aktivitet kombineret med adfærdsterapi resulterer i nedsat vægtøgning og passende vægttab for at reducere eller fjerne diabetes mellitus incidens .

Effect

Ifølge Life Clinic , der er overbevisende dokumentation for, at en livsstil ændring i type 2 diabetes patienter reducerer mængden af glukose i blodet . Beviser tyder også på , at fald i maven fedt og vægt gennem livsstil ændring eller medicin , øger glukose tolerance og forbedrer blodsukkerniveauet. Noget, der tyder vægttab , kombineret med kardiorespiratorisk fitness , stigninger glukosetolerance hos patienter med glukose intolerance og diabetes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------