Position: sygdoms > HIV/ADIS >

anvendelser for tazorac fløde

   Tazorac er et varemærke for ordination aktuelle medicinering Tazaroten . Læger almindeligt ordinere Tazorac creme til behandling af forhold, der påvirker udseendet af din hud

Typer

Der er to hovedtyper af Tazorac fløde , og mængden af Tazaroten stede i fløden i forhold til alle sine inaktive ingredienser adskiller de to . Læger vælger at bruge enten 0 . 05 procent eller 0,1 procent Tazorac baseret på den type og sværhedsgraden af din tilstand .

betingelser

Læger ordinere 0,1 procent Tazorac creme til behandling af acne og 0,05 procent eller 0,1 procent Tazorac for plaque psoriasis , en tilstand, der forårsager hvid , flagede døde celler til at ophobe på huden .

Funktion

Tazorac fløde forhindrer dannelsen af nogle af de celler, der opbygger og bidrage til intensiteten af psoriasis . For acne , bidrager Tazorac til udvikling af nye , sunde hudceller .

Time Frame

Læger almindeligvis ordinere Tazorac til brug mindst en gang om dagen til behandling af både acne og psoriasis , der begrænser den mængde tid, du bruger cremen til acne i op til 12 uger , forklarer RxList . For psoriasis , er du sandsynligvis til at bruge Tazorac , så længe det fortsætter med at være effektiv .

Restriktioner

Tazorac er ikke sikkert for anvendelse under graviditet , advarer Mayo Clinic . Hertil kommer , undgå læger ordinere creme til behandling af psoriasis hos børn under 18 år eller acne hos børn under 12 år , ifølge RxList .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------