Position: sygdoms > medicin >

hvordan man beregner en heparin iv sats

  Herapin er en del af en klasse af lægemidler kendt som antikoagulanter , der medvirker til at forhindre blodpropper fra formning. Herapin ofte anvendes til behandling af eksisterende blodpropper og er også normalt gives under operationen for at forebygge blodpropper fra formning. Det stof er ofte administreres af IV . Fastlæggelsen af den korrekte IV dosering kræver en række beregninger

Du skal bruge: .
IV pose Herapin ( mærket )
. Regnemaskine .


1 .

Kontroller lægens ordrer . Disse ordrer vil angive størrelsen af Herapin lægen ønsker patienten til at modtage og over hvad tidsrum .
2 .
Kontroller etiketten på det fjerde pose at afgøre, hvor mange enheder af Herapin er i posen , og hvor meget væske der er i posen . Hvis det er nødvendigt , omregne mængden af væsker til milliliter ( ml ) . For eksempel IV pose , hvis det indeholder 1- liter ( L ) , derefter konvertere denne mængde til 1. 000 ml.
3 .
Del antallet af Herapin enheder i posen ved ml væske i posen . Denne ligning vil give dig koncentrationen af Herapin per ml væske .

4 .
Opdel den tid patienten er meningen at modtage IV af koncentrationen af Herapin per ml ( den løsning til den forrige ligning ) . Denne ligning vil fortælle dig det rigtige drypper kursen for den IV , således at patienten får den rette dosis af Herapin inden den rette mængde tid .

gode råd og advarsler


 • Altid dobbelttjekke dine skridt , før der gives en dosis . En regnemaskine er hjælp til at undgå matematiske fejl , især i vanskelige væskevolumen konverteringer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------