Position: sygdoms > medicin >

hvad man skal gøre for blokeret indre øre ?

   Blokerede indre øre problemer kan være forårsaget af en række ting . Nogle af disse ting er en voks oprustning , en væskefyldt øre infektion eller allergi og sinus pres . Uanset årsagen , er de ubehagelige og undertiden frygtelig smertefuldt . Det er vigtigt at behandle denne tilstand så hurtigt som muligt

Wax Ophobning


Hvis du har påvirket voks i ørerne , kan du bruge en voks opblødning dråbe og skyl øret med vand . Dette vil ofte fjerne voks , men kan være lidt ubehageligt . Olie-baserede voks blødgøring dråber ofte hjælpe mest, da de også vil fugter det indre øre efter de påvirkede voks bevæger sig. Hvis det indre øre ikke er fugtet , kan det medføre en intens kløe følelse i det indre øre .

Hvis du ikke kan lide denne rute , øre gennemlysning er en anden mulighed . Ear gennemlysning bruger et hult lys er røg til at smelte voks og trække den ud af øret i den hule del af stearinlys . Den smalle ende af stearinlys er sat ind i øregangen og den anden ende er tændt . Selv den, der modtager øre gennemlysning vil høre en høj knitrende lyd , er flammen aldrig tæt nok på hovedet for at forårsage nogen forbrændinger eller skader . En sød Olien skal bruges post-øre gennemlysning for at forhindre det indre øre mod udtørring og blive kløende .

Trængslen


Når det indre øre røret , eller det eustakiske rør , bliver fuld af trængsel , en tryksat , blokerede følelse vil opstå . Dette sker normalt med et tilknyttet forkølelse , influenza eller sygdom , eller en øre infektion . Hvis det eustakiske rør ikke lukker-typisk på grund af en sygdom-forurening kan sive ind i mellemøret og forårsage tryk samt infektion . Besøg din familie læge til at erhverve en ordentlig recept øre dråbe eller oral medicin for at fjerne blokeringer eller infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------