Position: sygdoms > medicin >

hjem afhjælpe at skrumpe nasal muslingebenene

   Der er så mange grunde til, at vi måske har problemer med at trække vejret , herunder allergi , toksiner , forkølelse , det flus , rhinitis og sinus infektioner . Uanset årsagen kan være effekten er ofte blokeret eller udvidet nasal muslingebenene .

Nasal muslingebenene er de tre segmenter , der danner indersiden af din næsehulen . Når de er forstørret , du har mindre plads til at ånde . Og det er en god grund til at ønske at skrumpe dem . Heldigvis er der mange effektive behandlinger man kan foretage derhjemme

Saline og luftfugtighed

Fugt er vigtigt for en sund næser og bihuler . Vanding i næse og bihuler med korrekt koncentreret saltvand kan rense ud allergener , dræbe bakterier og hjælpe fugter muslingebenene . Efter alt , bihuler og næsehulen tørre ud , slim og cilier når måske ikke i stand til at gøre deres arbejde for at skubbe ud debris og allergener .

Du kan finde saltvand næsedråber og pust i enhver drugstore . Du kan også lave din egen mild saltvand blanding derhjemme og bruger en ren pipette eller en neti pot til at levere saltvand til nasal og sinus hulrum .

Og uanset om du er meget tør eller meget trafikerede , kan en luft luftfugter hjælpe med at få tingene i gang igen . Damp indånding eller et varmt brusebad kan have tilsvarende virkninger for overbelastning , men mere kortsigtet end konsekvent brug af en luftfugter .

Trængslen og Medicin

Trafikpropper er en almindelig årsag til nasal turbinate hævelse . Dette kan være forårsaget af allergi , infektion eller reaktioner over for kemikalier og giftstoffer . Mange i håndkøb retsmidler til rådighed til at behandle disse forhold i hjemmet .

antihistamin medicin kan stoppe slim produktion . Fælles mærker omfatter Benedryl , Claritin , Allegra og Chlor-Trimeton . Decongestants hjælpe med at opklare sinus og næse . Et par af fælles navne er Sudafed og Actified . Og nogle mennesker kan lide alt- i -¨¦n cocktails af medicin i sinus , forkølelse og influenza kategori apotek , som kan omfatte kombinationer af dekongestanter , antihistaminer , smertestillende og feber reduktionsgear .

Næsespray decongestants som Afrin og Neosynephrine er også en over the counter mulighed, der giver en effektiv kortsigtet nødhjælp . Dog kan brugen af mere end et par dage føre til nasal passage hævelse , når du stoppe med at bruge produktet .

Få hjælp

Hvis nasal turbinate hævelse fortsat på trods af behandling i hjemmet , eller hvis du opdager, at behandlinger, der bruges til at arbejde bliver mindre effektive , se en kvalificeret læge . I nogle tilfælde , nasal hævelse skyldes infektion, der har brug for receptpligtig antibiotika .

I ekstreme tilfælde af kronisk nasal turbinate hævelse , kan kirurgi være nødvendig . I dette tilfælde , er det vigtigt at se en kvalificeret øre , næse og hals ( ENT ) specialist.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------