Position: sygdoms > medicin >

aciclovir i behandlingen af Bell’s parese

   Bell 's parese skyldes betændelse i de nerver, der styrer ansigtets muskler , hvilket kan føre til muskelsvækkelse og lammelser. Dette er ofte forårsaget af en virus af herpes familien , ifølge Mayo Clinic , og så behandling med antivirale lægemidler aciclovir anbefales ofte

Tidsramme


Behandling med aciclovir skal påbegyndes inden for tre dage efter fremkomsten af Bell 's parese symptomer for at være mest effektive , ifølge den amerikanske Academy of Family Physicians ( AAFP ) .

Dosering


Den anbefalede behandlingsforløb med aciclovir ved Bell 's parese er 400 mg fem gange dagligt i syv dage , ifølge AAFP .

Valacyclovir


Valacyclovir , en antiviral medicin , der bruger aciclovir som dets aktive stof , kan gives i 1- gram doser tre gange om dagen i syv dage som et alternativ til acyclvor ifølge AAFP .

funktioner

Acyclovir skal kombineres med et kortikosteroid , prednison , for at opnå den største effektivitet i Bell 's parese tilfælde AAFP siger .

Overvejelser

Information om effektiviteten af antivirale lægemidler til behandling af Bell 's parese er begrænset , og Medlineplus. gov rapporterer, at den medicin ikke har vist sig at fremskynde helbredelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------