Position: sygdoms > medicin >

struktur rotator cuff

   Rotator cuff består af fire muskler og sener , der går ind i skulder området og holde bolden i overarmen i skulderen stikkontakten. Ifølge Mayoclinic. com , rotator cuff muskler og sener give skulderen for at få mere vifte af bevægelse end nogen andre fælles i kroppen

Du skal bruge: .
receptpligtig hormon tabletter eller plastre

Betydning

Den rotatorcuffen er en meget kompleks konfiguration af muskler og sener , der er involveret i rundt regnet hver bevægelse af overkroppen . Som et resultat , manchet rotator er ofte overused under sportsudøvelse , vægtløftning og selv arbejdsrelaterede opgaver , hvilket gør den sårbar over for skader .

Posterior Rotator Cuff

De to muskler og sener , der udgør den bagerste eller bageste del af rotator cuff kaldes infraspinatus og teres mindre . Det infraspinatus og teres mindre flytte skulderen væk fra kroppen .

Superior Rotator Cuff

Den supraspinatus er placeret på toppen af skulderen og er kendt som den overlegne rotator cuff . Det er senen , der er mest almindeligt skadet .

Anterior Rotator Cuff

Den subscapularis udgør den forreste del af rotator manchetten. Den er ansvarlig for den interne rotation af humerus eller arm ben , ifølge Sports-skade-info. com .

typer af skader

Når rotator cuff sener bliver betændt fra overforbrug , har de svært ved passerer mellem den øverste af overarmsben og acromion knogle i skulderen . Dette kan medføre tendinitis eller en skulder impingement , hvor knoglerne klemme sener . Følgelig rotator cuff kan undertiden rive .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------