Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan finde ud af om hvede allergi

  Hvede allergier er blandt de mest almindelige af type I allergi . De fleste mennesker behandler symptomer i sinus og luftvejssygdomme , som kan virkelig være forårsaget af hvede eller gluten allergi .
Hvede og andet korn , der indeholder gluten er ansvarlige for mange sygdomme , der aldrig diagnosticeret . Folk behandler symptomerne og aldrig vide, at deres mad er roden til problemet . En kosten ændring vil stoppe i løbet af medicinering næsten på én gang . Inden uger og nogle gange dage forskellen vil være synlig .

Du skal bruge:
Tag kontrol over dit liv nu! ! . Få din egen information ! .
Deres læge vil ikke umiddelbart antage, at du er følsomme over for gluten eller hvede produkter .
.
Gør dit eget hjemmearbejde ! .
Du har intet at tabe , fordi du tager væk fra din kost .
.
.
IKKE at tilføje til din kost ! .


1 .
Det første skridt er at tjekke ud cøliaki. Cøliaki ( CD ) er en autoimmun sygdom . Det er genetisk . Der er ingen typiske symptomer på CD . En borger kan lide med diarr¨¦ , mavesmerter , oppustethed og , eller, forstoppelse . Mange mennesker er fejlagtigt diagnosticeret med IBS på grund af ligheden mellem de betingelser .
2 .
Det andet trin er at tjekke ud Type I allergier . Hvis jævnligt har følgende symptomer eller sygdomme , bør du tjekke de oplysninger om type I allergi .
allergisk rhinitis
Astma
Fødevareallergi
Anafylaksi
Skin hævelse
Hives
Atopisk dermatitis
Allergisk konjunktivitis

3 .
Det tredje trin på din søgning efter oplysninger er at tjekke en sygdom, kendt som dermatitis herpetiformis .
Dermatitis herpetiformis er en kløende , blærer hudsygdom , der skyldes gluten intolerance. Dette udslæt kan forekomme i ansigtet , ryggen , korsben område , knæ og bagdel . Dermatitis herpetiformis kan forårsage alvorlig intestinal skader præcis ligesom det cøliaki . Det kan dog ikke få mærkbar fordøjelsessymptomer . Denne sygdom er behandlet med en glutenfri kost , foruden medicin til at kontrollere udslæt .
4 .
Konklusion
Mange tilstande kan være forårsaget af hvede intolerance . Der er en bred vifte af symptomer , der er så stort det er næsten umuligt at diagnosticere problemet . Derfor er der er så mange forkerte diagnose . Hvis du har mistanke om du har en hvede følsomhed fjerne hvede fra din kost i et par dage . Du straks vil vide og være parat til at se nærmere for at finde din nøjagtige årsager .
Det er en proces , og det er vigtigt at arbejde sig igennem for at finde ud af, præcis hvad der sker med din krop , men det er det værd i det lange løb !

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig . Det er ikke let at ændre din kost , når du er vant til brød og kager .
 • Dette er en livsstilsændring .
 • Stick med det ! Det vil være det værd !
 • Glutenfri mel og kerner er dyre .
 • Check online for at finde kilder til glutenfri produkter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------