Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan bekæmpe forstoppelse naturligt

   Millioner af mennesker lider af forstoppelse hvert år . Det er ikke ualmindeligt . Selvom du måske være en smule flov , bør du ikke tøve med at bringe det op til din læge . I sjældne tilfælde kan din kolon faktisk være blokeret, eller der kan være andre grunde , der gør dig synes at være forstoppet . Du er nødt til at bekræfte , at der ikke er andre sundhedsmæssige grunde , og at forstoppelse er det egentlige problem . Når du gør det , er der flere måder, du kan helbrede forstoppelse

Du skal bruge: .
fiber fødevarer
Vand .
Aktivitet .
Kosttilskud /Medicin ( ekstraudstyr ) .


1 .
Hvis du har problemer med forstoppelse , den første ting, du bør evaluere er, hvor meget fiber du får . En af de mest almindelige årsager , som kunne være årsag din forstoppelse er ikke at få nok fiber i din kost og spiser for mange fødevarer , der er højt indhold af fedt . Den amerikanske Diætetiske Association viser, at du får mindst 20-35 gram fibre hver dag . Men de fleste amerikanere får kun 5-14 gram ( ifølge National Center for Health Statistics ) . Bønner , klid , frisk frugt , bønner , asparges og kål er alle gode fiber fødevarer .
2 .
anden primære årsag til forstoppelse er ikke drikker nok vand . Mange mennesker er i stand til at helbrede lejlighedsvis forstoppelse simpelthen ved at få mere vand på daglig basis . Væsker hjælpe at tilføje løs vægt til afføring , hvilket igen gør dem lettere at passere . Husk, at vand er bedst ; væsker , der indeholder alkohol eller koffein vil ikke hjælpe
3
Hvis du har tendens til ikke at få meget motion , så øger din aktivitet kan hjælpe med at helbrede forstoppelse . . Af grunde, som ikke er klart kendt , ikke får nok motion fører ofte til forstoppelse . Dette sker ofte for mennesker, der er inaktive i længere perioder ( tror lastbilchauffører ) , eller dem, der er begrænset til flytning efter nogle form for sygdom eller tilskadekomst .
4 .
Der er mange håndkøb medicin du kan prøve som en sidste udvej . Om nødvendigt kan lægen også ordinere noget for dig . Nogle mennesker sværger , at du kan helbrede forstoppelse med et kolon rense . Dette menes at være effektiv , fordi den renser de giftstoffer , der har bygget op i din kolon . Hvis din kost er lav i fiber , så vil din kolon kan begynde at producere slim for at beskytte den indvendige fra toxiner , der bliver oprettet. Der er mange former for kolon rense behandlingsformer bredt tilgængelige i dag . Hvis du beslutter dig for at prøve en kolon rense , bare være sikker på at indarbejde en sund kost og drikke masser af vand derfra på ud for at holde din krop i balance .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------