Position: sygdoms > medicin >

virkningerne af HGH på mænd

  

Du skal bruge: .
positiv holdning

Syntetiske Human Growth Hormone ( HGH ) er en injicerbar medicin , som fås i de fleste lande kun på recept , der hovedsagelig anvendes til behandling af personer med hgh mangel og betingelser , der forårsage muskelsvind , ifølge Mayo Clinic . HGH misbrug har været noteret i mainstream medierne følgende rapporter , at stoffet bliver brugt af sportsfolk , bodybuildere og dem , der søger at afværge virkningerne af befolkningens aldring . Mens HGH er rapporteret at have en positiv effekt på atletiske evner og lean body mass , stoffet har mange negative bivirkninger , hvoraf nogle kan være særligt bekymrende for mænd .

knogletæthed

For de fleste mennesker er HGH produceres naturligt i hypofysen i store mængder , primært i barndommen og ungdommen , støtte knogle-og muskelvækst . I de fleste tilfælde begynder kirtlen til at bremse sin produktion af hormonet i midaldrende . Ifølge Mayo Clinic , for personer, der lider af en naturlig mangel på væksthormon til at støtte knoglevækst i barndommen og ungdommen , recept syntetisk HGH injektioner kan hjælpe .

muskelmasse og Body Fat

HGH er også kendt for dens virkninger i opbygningen muskelmasse og mindske kropsfedt . Mayo Clinic rapporter om, at receptpligtige hgh er et væsentligt element i behandlingen af muskelsvind , især for hiv /aids- patienter . For atleter involveret i doping , gør denne effekt af HGH lægemidlet en attraktiv fristelse under træningen .

Hævelse , led-og muskelsmerter

Ifølge Mayo Clinic , hævelse af arme og ben er en almindelig bivirkning af HGH brug . Mayo Clinic også advarer om, at HGH injektioner er kendt for at forårsage led-og muskelsmerter . Disse effekter er mere sandsynligt skal ses i ældre voksne end yngre personer, der bruger stoffet , ifølge Mayo Clinic .

Gynækomasti

For mænd , rådgiver Mayo Clinic , at en af de mere ubehagelige bivirkninger af HGH injektioner kan gynækomasti , eller udvidelsen af brystvæv .

Impotens

En anden virkning af HGH misbrug hos mænd , er ifølge den nationale Rusmiddelforskning Center ved University of New South Wales ( NDARC ) , impotens .

Akromegali

NDARC også advarer om, at en almindelig bivirkning af hgh misbrug akromegali . Denne betingelse er karakteriseret ved overvækst af knogler og væv , at ændringerne i ansigtet udseende og ekstremiteter . NDARC rapporter om, at fælles abnormiteter i udseende , der skyldes HGH misbrug omfatte en fremskudt kæbe , udstående øjenbryn og unormal vækst i hænder eller fødder . Akromegali er uigenkaldelig , og i nogle tilfælde kan være livstruende .

kardiovaskulære system

NDARC oplyser, at i nogle tilfælde kan HGH misbrug føre til farlige virkninger på hjerte-kar- systemet , herunder irreversible skader på hjertet , udvidelse af hjertet og forhøjet blodtryk .

Blood Sugar Komplikationer

Et andet rapporterede bivirkning af hgh brug ifølge NDARC , er udviklingen af diabetes mellitus og hypoglykæmi . NDARC advarer om, at alvorlige tilfælde af hypoglykæmi kan resultere i diabetisk koma .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------