Position: sygdoms > medicin >

migræne rx oplysninger

   Flere receptpligtig medicin er til rådighed til at lindre migræne smerte . Medicin er givet til at lindre smerter , når en episode begynder , og andre er taget dagligt for at nedbringe antallet af hovedpine , som opstår . Afhængig af antallet af hovedpine , du har en måned , kan læger ordinere både for dig

triptaner

triptaner , såsom sumatriptan , er de nyeste klasse af lægemidler, der anvendes til at stoppe et migræneanfald , når det starter. Disse medikamenter binder sig til visse serotonin -receptorer i hjernen og maven og lette smerter og kvalme i forbindelse med migræne .

Ergotamines

Ergotamines , såsom ergotamin tartrat , blev de første smertestillende udviklet til migræne . De synes at påvirke serotonin , men ikke en specifik serotonin sti som triptaner . Fordi det ikke er så specifik en angreb , kan det forårsage kvalme og opkastning .

Antidepressiva

Antidepressiv medicin , såsom amitriptylin , kan påvirke opioid veje i hjernen og fungere som smertestillende midler. En nyere klasse af antidepressiva kaldet selektive serotonin reuptake hæmmere påvirker serotonin , som synes at spille en rolle i nogle migræne .

Blood Pressure Medications

To kategorier af blodtryk medicin , calcium-kanal blokkere lignende inderol og beta -blokkere som verapamil , er normeret til at forhindre migræne . Disse lægemidler virker på blodkarrene i hjernen og menes at holde dem fra smerteligt entreprenør-og hævelse .

epileptisk medicin

Anti-epileptisk medicin , såsom valproinsyre og topiramat , bruges til at " bevare roen " en hjerne , der er overfølsomme over for visse stimuli eller migræne udløser.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------