Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan helbrede forstoppelse nemt

  Forstoppelse er et fælles problem, men det er en kilde til nogle meget alvorlige diseases. When tarmen ikke tømmes fuldstændigt , toksiner rejser i blodet til alle dele af kroppen medfører forhøjet blodtryk , gigt , grå stær , blindtarmsbetændelse og selv cancer. Constipation . kan også forårsage mørke rande , acne , halsbrand og dårlig breath. In kort , kan det være en kilde til alle andre sygdomme , der findes i world. But , heldigvis kan behandles let
1 .
Spis et halvt papaya til morgenmad eller frokost . Papaya virker som en stor laxative. Also , kan du nyde 3 til 4 figner natten og spiser dem i morning. These frugter er glimrende i behandling forstoppelse .
2 .
I akutte tilfælde af forstoppelse , tage et halvt glas spinat saft blandet med tilsvarende mængde vand og har den to gange en day. Raw spinat juice er magisk , når det kommer til rengøring af fordøjelsessystemet tract. It renser luftvejene grundigt .
3 .
en tsk hørfrø taget med vand før måltiderne fungerer som en stor afføringsmiddel og lindrer forstoppelse .
Citronsaft blandes i varmt vand hjælper også lindre forstoppelse .
4 .
spise appelsiner på middag og morgenmad virker fint for constipation. Grapes ( med frø ) er også beneficial. They ikke kun rense fordøjelseskanalen , men også styrke i mave og intestine. Raisins gennemblødt natten og tyggede med gennemblødt vand om morgenen giver samme virkning .

gode råd og advarsler


 • Drik en masse vand i løbet af dagen .
 • motion regelmæssigt.
 • Undgå jack-frugt og bananer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------