Position: sygdoms > medicin >

hvordan man behandler ansigtet eksem

   Facial eksem er en almindelig kronisk hudsygdom , der forårsager rødme , skalering og afskalning . Også kaldet seborrheic dermatitis , denne hududslæt opstår typisk på ansigt og krop . Det er også ofte involverer hovedbunden , hvor den hvide skaller kaldes skæl . Selvom ansigtet eksem er en fælles begivenhed , det er overraskende, hvor lidt enighed der er i medicinske samfund om, hvad der forårsager det , som en følge behandlingen henstillinger
omfattende . Hvad er de bedste måder at behandle ansigtet eksem derhjemme
1 .
Brug en OTC skælshampoo regelmæssigt flere gange om ugen . Både Selsun Blå og hoved og skuldre indeholde ingredienser nyttigt at behandle ansigtet eksem . Sørg for at du forlader shampoo på alle involverede hudområder i 10 minutter, før skylning off.
2 .
Påfør en OTC hydrocortison creme i de områder af betændelse i huden . Det er fint at anvende det på din hovedbund så godt. En let tyndt lag to gange om dagen bør være tilstrækkelig.
3 .
Anvend OTC Lamisil anti-svampe creme til de samme områder i de berørte hud og hovedbund to gange om dagen . Det er ligegyldigt, hvilken creme du anvender først .
4 .
Få tilstrækkelig søvn . En lille undersøgelse foreslog , at ansigtet eksem flairs op i tider med søvnmangel .
5 .
Prøv at minimere liv stressfaktorer . Facial eksem menes at opstå oftere , når enkeltpersoner føler kronisk stressede og angste .
6 .
Begynd på en kombination af homøopatiske kosttilskud . En rapport fra " Encyclopedia of Natural Medicine " foreslået, at kombinationen af orale super B -vitaminer , zink , biotin og hørfrøolie var det nyttigt at behandle ansigtet eksem .
7 .
Sørg for at anvende en lanolin og duftfri fugtighedscreme til alle de berørte hudområder flere gange om dagen for at forhindre overdreven udtørring og huden skaller .
8 .

Gå se din læge, hvis du forgæves til behandling dit ansigtsudtryk eksem eller hvis ansigtet eksem forværres . Selvom din læge kan behandle Deres ansigtsudtryk eksem med stærkere medicin er der ikke nogen garanti , kan du med held helbredes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------