Position: sygdoms > medicin >

hvad er årsagerne til bilaterale håndled smerte?

   Bilaterale håndled smerter er karakteriseret ved ubehag i begge håndled . Smerten generelt skyldes en underliggende årsag er klassificeret som betændelse , skade eller infektion . Behandling af bilaterale håndled smerter kan omfatte medicin , benskinner og korrigerende kirurgi

Årsager og symptomer

Bilaterale håndled smerter normalt resultaterne fra enten overforbrug eller skade . Personer kan opleve stivhed og hævelse af håndled , besvær med at bevæge deres håndled , og svaghed og følelsesløshed i hænder .

karpaltunnelsyndrom

Karpaltunnelsyndrom ( CTS ) er den mest almindelige årsag til håndled ubehag som følge af overforbrug . Personer med denne betingelse oplever vedvarende håndled smerter og følelsesløshed i deres hænder.

Betændelse

Vilkår, herunder tendinitis , gigt , gigt og lupus , kan forårsage en betændelse i leddene og bindevæv af håndled og hænder , hvilket resulterer i vedvarende smerter .

Infektion

Bakteriel infektion som har erfaring i led og knogler kan manifestere i inflammation , hvilket ubehag af håndled . Bakterie-og staph infektioner er oftest forbundet med led og knogler .

Skade

personskader som forstuvninger og knoglebrud kan forårsage håndled smerter , der forværres med bevægelse . I sådanne tilfælde bliver den enkeltes vifte af bevægelse i håndled smerteligt begrænset .

Behandling

Behandling for bilaterale håndled smerter er afhængig af den bekræftede diagnose af en underliggende årsag. Ofte kan behandlingen omfatte anti-inflammatoriske og antibiotika medikamenter , kolde omslag og benskinner . I svære tilfælde kan korrigerende kirurgi udføres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------