Position: sygdoms > medicin >

Sumatriptan behandling for migræne

   Sumatriptan er det generiske navn for en receptpligtig medicin er kendt som Imitrex , der bruges til behandling af svær migræne hovedpine . Det kommer i en næsespray , oral tablet , opløsning til injektion eller et kit til at forberede en injektion

Funktion

Sumatriptan indsnævrer blodkarrene i hjernen for at reducere migræne smerter og andre symptomer . Det standser også smerter signaler i at nå receptorer i hjernen .

Interaktioner

Sumatriptan interagerer med en række andre almindelige lægemidler , herunder mange , der bruges til behandling af psykiske lidelser . Det er vigtigt at lade din læge kender alle de lægemidler, du tager , hvis han anbefaler sumatriptan .

Indikationer

Tag sumatriptan , når du har udviklet en migræne hovedpine . Ifølge Mayo Clinic , hvis denne dosis ikke er effektiv en anden dosis vil sandsynligvis ikke gøre en forskel . Hvis dine smerter fortsætter , kan du prøve en anden smertestillende medicin.

Fordele

Sumatriptan kan helt lindre migræne hovedpine smerter , eller det kan mindske smerter niveau , så du kan gå på om dine normale aktiviteter . Det kan også fjerne migræne-relaterede symptomer som lys og lyd følsomhed , kvalme og opkastning .

Advarsel

Sumatriptan kan undertiden forårsage alvorlige smerter i brystet , anfald og åndedrætsbesvær . Det er vigtigt at søge lægehjælp omgående for disse eller andre alvorlige symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------