Position: sygdoms > medicin >

negative virkninger af Lyrica

   Lyrica er en anti-beslaglæggelse medicin, er også blevet godkendt til behandling af fibromyalgi-nerve smerter forbundet med diabetes og nerve smerter efter helvedesild . Som enhver medicin , er der en række bivirkninger , idet nogle er mere alvorlige end andre . Nogle bivirkninger kan blive forværret , hvis du tager Lyrica og anden medicin .

selvmordstanker

Som med andre lægemidler i denne klasse , kan Lyrica forårsage et lille antal mennesker (ca. 1 ud af 500 ) at have selvmordstanker . Ring til din læge, hvis du begynder at have tanker om selvmord , øget depression eller angst , panikanfald , øget aggression eller voldelige impulser .

Vægtøgning

Lyrica kan forårsage øget sult og vægtøgning . I kliniske forsøg op til 14 uger lange , var der vægtstigning på syv procent eller mere over oprindelige vægt . Hvis du er diabetiker og tager Avandia eller Actos , dine chancer for at vægtøgning er øget , og der er en mulighed for hævelse i dine hænder og fødder .

Ødem

Patienter har oplevet både angioødem og perifere ødemer . Angioødem symptomer kan omfatte hævelse af ansigt , mund og hals . Dette kan være livstruende og kræver akut behandling . Hævelse af hænder og fødder er forbundet med perifere ødemer er ikke så alvorlig, men bør overvåges .

svimmelhed og søvnighed

To af de mere almindelige bivirkninger er svimmelhed og søvnighed ( døsighed ) . Disse bivirkninger alvorlig grad kan skade din evne til at køre eller betjene maskiner. Narkotiske smertestillende , beroligende eller angst medicin øger muligheden for at have disse symptomer .

Sløret Vision

Sløret syn og andre oftalmologiske virkninger, herunder synsfelt ændringer og tab af synsstyrken, blev noteret at forekomme . Disse virkninger kan nedsætte din køreevnen . Den sløret syn løst sig selv over tid med fortsat Lyrica brug .

nedsat trombocyttal

En lille procentdel af patienterne havde en potentielt alvorlig nedgang i antallet af blodplader . Dette er defineret som et fald fra baseline på 20 procent eller mere . Dog er Lyrica brug ikke er forbundet med en stigning på blødning reaktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------