Position: sygdoms > medicin >

narkolepsi behandling med phentermine

   Phentermin, et medlem af amfetamin familien , har været brugt af mange narcoleptic patienter med en vis grad af succes . Der er imidlertid nogle alvorlige bivirkninger , at patienter skal være opmærksomme på , så de er i stand til at træffe informerede beslutninger om, hvorvidt de fortsætte med at tage denne medicin eller skifte til en anden modalitet helt

Hvad er Narkolepsi ?

Narkolepsi er en neurologisk søvnforstyrrelse, der er kendetegnet ved alvorlige og vedholdende døsighed i dagtimerne . Det er en ofte invaliderende tilstand, som kan forstyrre den daglige rutine og ofte er afhængig af brugen af stimulerende medicin til at bekæmpe symptomerne

Side Effects

Heart arytmi , anoreksi og natlige søvnforstyrrelser kan forekomme . Du kan også nemt blive afhængige af brugen af phentermin , så brug til behandling af narkolepsi bør overvåges nøje .

Ekspert Insight

Som det fremgår Drugandalcoholrehab. net , amfetamin taget til behandling af narkolepsi indebærer en fare for forårsager unormalt høje kropstemperatur , hjerte-kar- lidelser og dødbringende beslaglæggelse aktivitet .

Funktion

Phentermine virker ved at fremskynde en narcoleptic enkeltes blodtryk og puls .

Ikke-stimulerende lægemidler til behandling Narkolepsi

For at undgå bivirkninger, phentermin og andre stimulanser kan forårsage , nogle narkolepsi patienter henvender sig til receptpligtig medicin Xyrem ( natriumoxybat ) til behandling af deres symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------