Position: sygdoms > medicin >

hvordan man skal behandle fælles og plantar vorter - bananskræl

  Fælles vorter på kroppen kan forekomme overalt på kroppen . Den mest almindelige område er hånd og fingre . Plantar vorter kan findes på bunden af dine fødder . For nogle mennesker , gør vorter ikke gider dem, og folk kan leve med dem med noget problem overhovedet . For de fleste mennesker , er de væmmelige , grimme , smertefuld , og et irritationsmoment .
jeg lidt af 3 store vorter på mine fingre , der har forvoldt min finger negle at have " riller "i dem . Det var meget pinligt for mig . Hver gang jeg rystede dem hånd , de ville spørge mig whats på min finger . Jeg havde også 2 store plantar vorter på bunden af min fod, som bragte mig til at have så meget smerte gå . Jeg kan godt lide at ride min lange bord , men skubbe brættet med min vorte inficeret fod var uudholdeligt . Min drøm om at kunne gå frit var langsomt at gå væk . . . Alt på grund af disse vorter !
Det Derfor har jeg lavet denne artikel om hvordan du fjerner vorter med bananskræller ! Alle reagerer forskelligt på løsninger så hvis denne ikke virker skal du sørge for at prøve en anden ( du kan læse mine andre varer til vorte retsmidler ) .

Du skal bruge:
bananskræl
. Band Aid .
tape .
pimpsten eller fint sandpapir .


1 .
Vask det berørte område med vand og sæbe . Du ønsker ikke en infektion . I blød vorte i varmt vand i ca 5 minutter .
2 .
Når vorten er gennemblødt , tør forsigtigt med et rent håndklæde . Sørg for , at håndklæde går i vaskeriet straks , fordi vorter er meget smitsomme ! De kan spredes meget nemt til andre dele af kroppen eller andre mennesker .
3 .
Hvis vorten er hård og tyk , så snup en pimpsten eller smergel bord , eller fint sand papir . Rub og sand ned vorte , indtil du føler en let ubehag . Må ikke bruge et barberblad eller kniv til at skære vorten , kan dette lade åbne nedskæringer i nærheden af og omkring din vorter , som vil få det til at vokse større ! Plantar vorter på fødderne har en masse callus , så sørg for at fjerne alle de døde hudceller .
4 .
Vask dine fødder med sæbe og skyl med vand . Tør forsigtigt med en tør klud .
5 .
de bananer, du ønsker at få , er de grønne . Du kan fryse skræl at have et godt udbud og spare penge . Skær et firkantet stykke af skræl , der er lidt større end din vorte . Placer den indvendige del på vorten , og fastgør den med et band støtte eller gaffatape . Jeg synes gaffatape virker bedre , fordi det har mere og en masse mere holdbar . Gaffa tape holder også det lufttæt for at holde vorten fra vejrtrækning . Vorter brug for ilt for at overleve , så bruger gaffatape bør fremskynde processen .
6 .
Brug bananskræller natten lige før du går på vågeblus. Tag dem ud lige før under bruseren og erstatte det med gaffatape i løbet af dagen . Gentag processen for ca 2 uger, og din vorter bør være helt væk .

gode råd og advarsler


 • Vorter vokse hurtigt og stærk , så du bliver nødt til at holde op med dine behandlinger !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------