Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan slippe af med bumser inde i din hud

  Bumser kan bryde ud over hudens overflade , eller de kan forblive under overfladen af huden . Ifølge MayoClinic. com , om der er forskellige udtryk for akne ( bums udbrud ) , er der to hovedformer , der vises inde i huden . Den første er en " knude " eller en stor , solid , smertefuld klump under overfladen af huden . Den anden type er en " cyste " eller en smertefuld , pus fyldt klump under overfladen af huden . En cyste er som en byld . Det er en infektion , der kan forårsage et ar . Heldigvis findes der måder at slippe af med bumser inde i din hud .

Du skal bruge:
lokalbehandling
. Intern medicin .
Hudlæge .


1 .
Anvend lokalbehandling . Køb over -the-counter behandlinger eller se en hudlæge for receptpligtig lokal behandling . Hvis du føler dine bumser er ikke brug for lægehjælp , kan du besøge et apotek og købe den aktuelle behandling, der passer til dit behov . Mayo Clinic lister følgende som nyttige , almindelige ingredienser : benzoylperoxid , svovl , resorcinol , salicylsyre eller mælkesyre . Følg anvisningerne på etiketten . At spotte behandle en bums inde i huden , kan du overveje duppe en lille mængde af lokalbehandling på bums , så ofte er rettet i stedet for over hele ansigtet .
2 .
Tag intern medicin . Ifølge MayoClinic. com , folk ofte tager antibiotika for at rydde op i infektion bumser inde i huden . Andre valgmuligheder omfatter Isotretinoin (mærkenavn : Accutane ) , et stof , der arbejder for cystisk acne , når antibiotika ikke er stærke nok . Også kvinder ofte bruger et oralt præventionsmiddel ( p-piller ) for at afhjælpe en hormonel ubalance , der kan bidrage til bumser inde i huden .
3 .
Besøg hudlæge . Hvis du føler, du ikke kan skille dig af bumser inde i huden på din egen , The Mayo Clinic beskriver andre metoder til at løse denne betingelse , såsom laser terapi , lysterapi , og kemisk peeling . Disse behandlinger kan kun udføres af autoriserede dermatologer .
4 .
Overvej en naturlig vej . Som MayoClinic. com forklarer , at der er alternative medicin muligheder for dem, der søger hjælp til bumser inde i huden . Tea tree olie har været brugt som en naturlig erstatning for benzoylperoxid . Forskning naturlægemidler og ernæringsmæssige retsmidler eller besøge en naturopatisk læge for fysiske muligheder .
5 .
Undgå at berøre bums . Det er vigtigt at holde bums rene og fri for bakterier . Vask altid hænder, før vask dit ansigt eller anvende lokalbehandling . I løbet af dagen , bevidst om at holde fingrene væk fra din bums forbliver , som fingre bære bakterier .

gode råd og advarsler


 • altid tjekke med en sundhedsmedarbejder , hvis du er i tvivl om at starte en ny behandling . Læs bivirkninger på alle behandlinger , der kan være bivirkninger , der vil gå væk i løbet af en kort periode . Også indse, at nogle behandlinger kan gøre en bums værre , før der gør det bedre . Vær tålmodig .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------