Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan dræne psoriasis pus

  Ifølge National Institutes of Health , er psoriasis en immun sygdom, der påvirker huden . Psoriasis opstår, når immunsystemet udsender falske signaler, fremskynde væksten af hudceller . Psoriasis kan ske hvor som helst på kroppen og kan være sekundær til hjertesygdomme , diabetes og endda depression . National Institutes of Health anslår at så mange som 7,5 millioner mennesker har sygdommen . Normalt ses hos voksne , er pustuløs psoriasis identificeres ved hvide vabler af ikke-smitsomme pus . Der findes tre former for pustuløs psoriasis . Von Zumbusch , Acropustolosis og Palmoplanta pustolsis . Læge anbefales normalt at fjerne vækst og pus , den indeholder . Tømning af pus er en af de få måder at håndtere denne tilstand . Denne pus består af hvide blodlegemer

Du skal bruge: .
ren klud
Varmt vand .


1 .
Lav en varm komprimere ved at tage en ren klud og gennemvædning det med varmt vand . Pres overskydende vand .
2 .
Hold varm komprimere på pus fyldt regionen i 10 til 15 minutter .
3 .
Gentag proceduren to til fire gange om dagen , indtil pus afløb . Brug en ren komprimere hver gang for at undgå reinfektion . Det tager normalt 3 til 7 dage for pus til at dræne .

gode råd og advarsler


 • Hvert organ er forskellige og reagerer forskelligt på den samme behandling . Give tid til at se, om pus løber helt ud .
 • Forsøg ikke at presse pus ud .
 • Hvis pus ikke løbe ud i 2 uger , søge lægehjælp .
 • Dette råd er ikke beregnet til at erstatte en læge eller en standard sundhedspleje .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------