Position: sygdoms > medicin >

Social & psykologiske virkninger af narkotikamisbrug

  

Du skal bruge:
X-stråler

Stofmisbrug er brugen af et kontrolleret stof , hvad enten lovligt eller ulovligt , på en måde , som skønnes at være skadeligt for brugeren . Folk , der misbruger narkotika normalt gør det for de virkninger, disse lægemidler har på deres krop , og de kan udvikle en optagethed af den følelse , og det stof , der forårsager det . Stofmisbrug kan også føre til, at folk bliver udstødte , eller den kan drive dem til at interagere med grupper af mennesker , som brugerne ellers ville undgå hvis det ikke var for deres stofmisbrug .

Addiction

En af de store fysiske og psykiske følger af stofmisbrug er afhængighed . Fysisk afhængighed er , når kroppen er blevet så vant til tilstedeværelsen af et bestemt stof i sit system , at når dette stof er ikke til stede i kroppen begynder at reagere i smertefulde , ubehagelige måder . Psykologiske afhængighed , som kaldes en persons " vane ", er, når en person stadig ønsker det, stof til rent psykologiske årsager . Brugeren kan finde det stof trøstende , eller kan antages, at han har behov for det eller anden grund . Psykisk afhængighed indebærer en optagethed af lægemidlets virkning , og det normalt resulterer i ændringer i livsstil er bygget op omkring at have og bruge dette lægemiddel.

Moral

Ifølge udfordringer-programs. com , der er en udbredt misforståelse blandt den brede offentlighed at stofmisbrugere er moralsk mangelfuld, tilbøjelige til kriminalitet eller på anden måde svage vilje . Den opfattelse af stofmisbrugere , ligesom udsigten til alkoholikere , er, at de bare ikke er stærke nok til at ændre deres adfærd og stoppe med at tage narkotika . Problemet er en hel del mere kompliceret end denne enkle , sorte og hvide syn , men hvis dette synspunkt fortsætter , kan det føre til en stofmisbruger at blive bedømt og mærkes som en social paria . Dette kan igen køre en stofmisbruger i de typer af selskabet , at samfundet mærket dem en del af : . kriminelle og moralsk fallit personer, som vil have en negativ indvirkning på en inddrivelse forsøg stofmisbrugeren kan gøre

Teen Stofbrug

Den følelsesmæssige , psykologiske og sociale konsekvenser af stofbrug er endnu mere udbredt i teenageårene , der bruger narkotika , ifølge teendrugabuse. us . Teenagere er mere følelsesmæssigt , socialt og psykologisk skrøbeligt end ældre mennesker , og lægemidler kan påvirke deres skiftende krop kemier mere . Derudover kan teenagere bruger narkotika som en følelsesmæssig krykke , skifte følelser af depression eller ensomhed for følelsesløshed i et lægemiddel høj . Jo oftere de gør dette, kan den mere teenagere ( eller endnu ældre mennesker , for den sags skyld ) gå til medicin for at hjælpe dem med at håndtere negative følelser de ikke føler, at de kan klare .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------