Position: sygdoms > medicin >

virkningerne af lavt HDL-

   High-density lipoprotein , eller HDL , er en type protein , der anvendes af kroppen til at transportere kolesterol i blodet til leveren , hvor det filtreres og til sidst udskilles . Uden tilstrækkelige niveauer af HDL , kan kolesterol opbygge i arterierne , som kan føre til sundhedsspørgsmål nede ad vejen . Læring virkningerne af lavt HDL nu kan hjælpe med at bryde alle dårlige vaner og beskytte dit helbred i fremtiden .

hjertesygdom

Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services , groft 500. 000 mennesker dør hvert år af hjertesygdomme , hvilket gør det den hyppigste årsag til dødsfald i Amerika . Formelt kaldes åreforkalkning , overskydende kolesterol i blodet indsamler og hærder på arteriernes vægge , mindske blodgennemstrømningen og forårsager hjertet til at arbejde hårdere . HDL menes at bidrage til at reducere mængden af plak oprustning i arterierne , forebygge åreforkalkning .

Sørg HDL niveauer er normalt at sænke din risiko for hjertesygdom . Det amerikanske Department of Health og Human Services mener en HDL -niveau på 40 mg /dL eller lavere som en sundhedsrisiko , mens et niveau på 60 mg /dL eller højere som effektive til forebyggelse af hjertesygdomme. Tjek dit kolesteroltal ved at få blodet arbejde . Dette er typisk gjort ved din familie læge i løbet af din årlige helbredsundersøgelse .

HDL niveauer påvirkes af forskellige faktorer , herunder kost , motion og rygning . Der er kolesterol medicin på markedet, designet til at øge HDL niveauer , men livsstilsændringer ikke bør overses . Konsultere din læge for en professionel mening , før du starter en ny kost eller motion planen.

Heart Attack

Selvom det ikke er en direkte årsag til hjerteanfald , et lavt HDL -niveau er almindeligt hos personer , der har lidt fra dem . Hjerteanfald syge sjældent har et højt niveau af HDL . Hæve dit HDL -niveau , kan reducere risikoen for hjerteanfald , men undersøgelser har kun vist en modsvarende forhold , ikke er en direkte årsag og virkning . Øget HDL niveauer reducere forekomsten af hjertesygdomme samlet, hvilket gør det vanskeligt at udpege den præcise årsag .

Hukommelse

Lav HDL -niveauer kan påvirke din evne til at lagre oplysninger så godt. Ifølge The New York Times , en undersøgelse i åreforkalkning , blodpropper og Vaskulære Biologi , et tidsskrift udgivet af American Heart Association , testet mindet om personer over en femårig periode . En direkte korrelation blev fundet mellem HDL niveauer og hukommelse ydeevne . Forsøgspersoner med lavere HDL niveauer klaret sig dårligere end dem med højere HDL niveauer . Også , fag hvis HDL havde sænket i løbet af undersøgelsen også havde forringet hukommelse evner i forhold til tidligere resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------