Position: sygdoms > medicin >

virkningerne af klam , fugtig hud

   amerikanerne opfundet produkter til bekæmpelse af underarmen sved og som en generel regel , fugtig , er klam hud socialt uacceptabel i Amerika . Som samfund har vi tilknyttet negative fordomme til dem, der mærkbart sveder om under armene eller på hænder , fødder eller lysken . Lider af overskydende sved er fuldstændig klar over disse stigmatisering, og kan foretage en livslang stræben efter at skjule , forklæde og behandle en hyperhidrosis ( overdreven svedtendens ) tilstand .

klam-flået Hannerne

Fugtige eller våde hud på mænd er socialt uacceptabelt overalt, undtagen på en mand, der arbejder hårdt under midt på dagen solskin eller løfte tunge vægte på en gym .

En sved plet på en forretningsfolk skjorte kan ses som varemærke for en lyssky karakter , ikke en hård arbejdstager. Aftørring sved drypper fra panden er en aktivitet af den uacceptabelt overvægtige eller nogen med noget at skjule . En klam handshake er dødens kys for en forretningsmand .

Mænd lider hyperhidrosis ofte ty til iført mørkt farvet sport jakker for at skjule deres overskydende sved , eller holde et lommetørklæde i deres bukser lomme , som de bruger til at opsuge fugt før håndtryk med nogen . En mand fjerner sine sko og så hans ildelugtende sokker og fødder en chance for at ånde i blandede selskab , selv hans ægtefælles , er en social no-no .

svedt Kvinder

Kvinder , der sveder stærkt også stigmatiseret socialt . Som den sarte væsener , at samfundet har gjort dem sig at være , er kvinder ikke meningen, at sved , selv under de mest anstrengende af fysiske situationer . Hunner ved gym er ikke meningen, at svede kraftigt , selv efter at gøre 60 minutters cardio aerobic . En kvinde med ildelugtende fødder er et socialt udstødt . Heldigvis er de fleste kvinder, der lider overdreven sveden tendens til at slås med underarm sorten .

Kvinder, der holder ud overdreven underarm sved tendens til at ødelægge en masse tøj , især hvide skjorter og tøj lavet af silke eller andre stoffer , der udløser sveden . Kvinder er sandsynligvis til at bære beskyttende aermeblade eller genert væk fra stoffer , som har tendens til at forværre deres sved refleks .

Hjælp til overdreven sveden

Antiperspirant deodoranter , også dem ordineret af en læge , ofte ikke gør nok for dem som har alvorlige sveden problemer . Indtil sidst , eksisterede noget for at hjælpe dem med klamme hænder og fødder . Botox , behandlingen bruges som en kosmetisk rettelse til pande rynker , har været en succes i afslappende musklerne , der producerer sved under armene og i hænderne . For en mere permanent løsning , har kirurgi været ansat til permanent afhjælpe overdreven underarm , hånd og fødder sveder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------