Position: sygdoms > medicin >

naturlige måder at slippe af antibiotiske stoffer i kroppen

   Antibiotika , ligesom andre lægemidler , behandles primært i leveren . Andre væv , mest fremtrædende nyrerne , kan også fungere i antibiotisk stofskifte . Drug metabolitter udskilles hovedsagelig gennem urinen og /eller galde , men også i nogen grad i sved og andre sekreter . Selv om de hele tiden bliver elimineret af den naturlige rensningsproces , narkotika og deres metabolitter , nemlig dem, der er lipofile ( fedtopløselige ) , kan stadig ophobes i væv i kroppen på forskellige grader

Afgiftning proces

Det vigtigste strategi for fjernelse af fremmede stoffer , såsom antibiotika , fra systemet er forbedring af kroppens iboende afgiftende funktioner . Selvfølgelig er det første skridt ophør af antibiotika indtag , givet, at det sker med godkendelsen af en autoriseret sundhedsperson .

Ernæring

Etablering af en sund kost , som består af minimalt forarbejdede , økologiske fødevarer , med hovedfokus på mange forskellige grøntsager , frugt , fuldkorn , bønner og bælgfrugter og nødder og frø . Korrekt ernæring er afgørende for at støtte afgiftning . Fiber er af største vigtighed, da det absorberer galde fra tarmen , og dermed bidrager fjerne eventuelle giftstoffer , den måtte indeholde . Sikre tilstrækkelig hydrering er lige så afgørende . Det siger sig selv , at alkohol og andre rusmidler bør undgås , da de bringer leverens metaboliske kapacitet .

Motion

Regelmæssig fysisk aktivitet forbedrer funktionen af et stort set alle kroppens systemer . Yderligere , motion stimulerer lipolyse , eller mobilisering af fedtdepoterne , som er en vigtig lokalitet af narkotika rester . Svedende vil naturligvis også bidrage til eliminering af toksiner . Tilføjelse yoga til regimen kan være gavnligt så godt, som mange af de stillinger er specielt designet til at stimulere dyb væv og organer , forbedre ikke kun deres funktion, men også medvirken i udslip af udenlandske forbindelser , som kan være gemt der .

Yderligere Foranstaltninger

Sauna terapi kan være et nyttigt bidrag til at udskille giftstoffer via sved .

Syrnet fødevarer , såsom yoghurt , sauerkraut , og kærnemælk , for eksempel , som er en kilde til probiotika , er af gode, fordi de hjælper til at genskabe normale tarmflora --- som næsten helt sikkert er blevet ændret som følge af brug af antibiotika .

Urter , der støtter leverfunktionen og stimulerer produktionen af galde og sekretion, kan også overvejes. Gurkemeje ( Curcuma longa ) , marietidsel frø ( Silybum marianum ) , ingefær ( Zingiber officinale ) , mælkebøtte ( Taraxacum officinale ) , artiskok blade ( Cynara scolymus ) , burre rod ( Arcticum lappa ) , og gul dock ( Rumex crispus ) er nogle af dem, der almindeligvis anvendes til sådanne formål i naturopatisk sundhedssektoren .


Denne artikel er kun til orientering og udgør på ingen måde som medicinsk rådgivning . Kontakt en autoriseret sundhedsperson , før der træffes nogen urter , eller at foretage ændringer i din kost eller medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------