Position: sygdoms > medicin >

kirsebærsten til smertelindring

   Uanset om du er en ivrig atlet , weekend gartner eller en person , der lider af de mere kroniske smerter af arthritis , som mest sandsynligt , du har forsøgt at lette din trætte dunkende muskler med massage , diverse salver og gnider , varmepuder og mange andre terapeutiske behandlinger . Den thermotherapeutic effekt af kirsebærsten puden er et godt alternativ og giver vedvarende varme eller kulde , afhængigt af hvilken form for terapi , du ønsker

hvad du leder efter

Cherry sten terapi kommer i mange forskellige former og er tilgængelig gennem flere web-baserede homøopatisk forhandlere . Hvis det er din nakke og skuldre , som du ønsker at behandle , købe halsen -formede puder svarende til ens du ser på Danish bruges af snoozing hyppige løbesedler . For ømme muskler i ryggen eller til hovedpine og hævede øjne , købe det lille firkantede pude . De fleste af dem er maskinvaskes og alle af dem kan bruges til både kulde og varme terapi . Kirsebærsten , når det opvarmes har en meget behagelig duft , så du vil finde, at de fleste af produkterne er uparfumeret . Kan dog aromaterapi virkning forstærket af at tilføje dine egne olier til klud.

Fra top til tå

Placer din pude i fryseren , og efter et par timer gælder for det berørte område . Den kolde pude kan bruges til hævede øjne , mindre stød og slag samt anspændte muskler . For generelle muskelømhed , der kommer med overforbrug eller en hård træning , satte pude i mikrobølgeovnen i tre minutter, eller som anvist . Forme pude til kropsdel , slappe af og lade varmen til at trænge ind ømme , ømme muskler .

Nemt , sikkert og bekvemt

I modsætning til den tunge varmepude, kirsebær sten puden har ingen elektriske ledninger til behandle og de bedste træk er, hvordan det konturer til alle ømme kropsdel . Fordi det er lavet af stof , er det meget mere behageligt at håndtere når du overfører fra fryseren end den gennemsnitlige plastik isen pack. En anden sidegevinst er bekvemmelighed kun har én ting at nå , når du er i smerte . Du kan erstatte din varmepude , varmedunk , øjengel pakke og is behandlinger med en kirsebærsten-fyldt pude . For optimal lindring , har en af hver pude form opbevares i din fryser klar til at gå når det er nødvendigt . Hvis varmen skal bruges , tager puden direkte fra fryseren til mikrobølgeovnen og få en varm komprimere i løbet af få minutter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------