Position: sygdoms > medicin >

hvordan man stopper trækninger spasmer i øjet

   Trækninger spasmer i øjnene kan virke skræmmende , men oftere end ikke vise sig at have en enkel og harmløs årsag . Her er de skridt til at standse oplever trækninger spasmer i øjet
1 .
Vask dine øjenlåg med en øjenlåg krat . Mange mennesker oplever trækninger spasmer i øjnene , når deres er en opbygning af snavs , makeup , eller ansigtscreme på øjenlåget . Da de fleste mennesker har en tendens til at undgå at vaske deres øjne område i bruseren , rester kan ophobes og blive absorberet af øjenlågene forårsage en ryk . Købe en øjenlåg scrub , der er angivet til vask af følsomme øjenlåget området . Øjenlåg krat kan købes hos din lokale apotek . Brug den som anvist og bede apotekeren om personalet , hvis du er forvirret over de retninger .
2 .
Skyl øjnene med en blår i øjnene. Denne del kan virke skræmmende for dem , der ikke er vant til at bruge kontaktlinser , men det kan effektivt stoppe trækninger spasmer i øjnene, hvis de er forårsaget af fremmedlegemer . Du skal blot hælde dit hoved til siden og hæld øjenskyllestation i øjet forsigtigt og langsomt . Flyt dit øje rundt for at sikre , at hele din øjet er renset . Vær særlig omhyggelig med at sørge for , at hjørner af dine øjne har ingen snavs indgivet dér. Når du er færdig , skal du forsigtigt væk overskydende skyl fra dine øjenlåg og hjørner af øjet .
3 .
Afslut kaffe til et par dage . En anden almindelig årsag til trækninger spasmer i øjet er overskydende koffein . Klip din kaffe og te indtag for et par dage, indtil spasmer stilne af. Du kan derefter genindføre koffein tilbage i dit liv , men være opmærksom på dens virkninger i fremtiden .
4 .
tage brodden . Stress kan forårsage alle slags spasmer og ryk , hvis du stadig oplever trækninger spasmer i øjet efter at gøre ovenstående tre trin , kan du prøve at reducere stress foregår i dit liv . Hvis alt andet fejler , rådføre sig med en læge for at se , om der er nogen medicinske muligheder for at løse ryk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------