Position: sygdoms > medicin >

hvordan man starter en medicin program til at forebygge migræne

  Migræne påvirker en anslået 1 ud af 6 kvinder . Det er en invaliderende lidelse , der tager os væk fra vores familie , tager os ud af arbejde eller skole , og er bare elendig . Der er medicin , der kan tages i begyndelsen af en migræne , der arbejder for at stoppe smerten . Men for nogle migræne syge, enten medicin stoppe med at arbejde som de skal , tager det for meget at gøre smerten stopper , eller bivirkninger af medicin er for svært at håndtere .
For dem migræne ramte , kan forebyggende medicin programmer svaret . I denne artikel diskuteres skridt at tage for at kunne afgøre, om en forebyggende medicin program er det rigtige for dig . Forebyggende programmer kan mindske antallet af migræne du har, og kan bidrage til at gøre dem , der gør det alligevel mere overskuelig. Tag de oplysninger , du indsamler fra at følge trinene i denne artikel og arbejde med dit helbred behandleren at træffe beslutning om en forebyggende program , der virker for dig
1 .
Hold en migræne hovedpine dagbog .
Det er vigtigt at vide, hvor mange migræne du har , hvor længe de sidste og den medicin, du i øjeblikket tager for at lindre dem . Din læge vil bruge frekvensen af migræne symptomer at afgøre , om en forebyggende medicin program er det rigtige for dig . Også holde styr på sværhedsgraden af din hovedpine , og hvordan de påvirker dit liv , hvis du går glip arbejde eller skole på grund af dem , eller hvis de påvirker din evne til at passe til din familie .
2 .

Hold styr på hvor effektive medicin er , du tager.
Når du har en migræne , i din hovedpine dagbog sammen med , hvad du tager , spore, hvor meget du tager af din nuværende medicin , og effektiviteten af denne medicin . Din læge kan vurdere, om den medicin, du tager arbejder så effektivt som de kan .
Hvis du har brug for at tage mere af din nuværende medicin for at få den samme lettelse , en forebyggende program kan arbejde for dig . Det kan hjælpe din medicin virker effektivt til at lindre migræne symptomer med den rette dosering .
3 .
Optag bivirkninger af medicin , du i øjeblikket tager .
Sommetider medicin vi tager kan arbejde , men bivirkningerne er ikke tolereres . Hold styr på dine hovedpine dagbog de bivirkninger du oplever . Det er oplysninger , som alle vil blive vejet i beslutningen om at starte en forebyggende program .
4 .
Tal med din læge den medicin til rådighed .
Der findes flere forskellige typer af medicin anvendes i forebyggende programmer . Betablokkere , calciumkanalblokkere , MAO-hæmmere , SSRI og tricykliske antidepressiva er blandt de forskellige klasser af medicin , der kan bruges i en forebyggende program . Alle disse medikamenter bære deres egen bivirkninger også. De har også varierende grader af succes med at forebygge migræne .
Baseret på din historie migræne og andre medicinske tilstande , du måtte have eller anden medicin du tager , din læge kan afgøre, hvad der kan virke bedst for dig .
5 .

Optag nogen bivirkninger af den forebyggende medicin .
Hold din hovedpine dagbog ajour , og registrere eventuelle bivirkninger , du har med den forebyggende medicin . Rapport til din læge , hvis der er nogen alvorlige bivirkninger du virkelig ikke kan tåle .
Fortsæt med at lave notat af migræne symptomer og deres sværhedsgrad , sammen med de samme oplysninger, som du optog før . Over tid , hvis din forebyggende program fungerer , bør du se en forbedring i antallet og sværhedsgraden af migræne symptomer .
6 .
må ikke stoppe nogen af din medicin uden at konsultere din læge .
Mange af de forebyggende medicin skal aftrappes afbryde . Stoppe dem pludselig kan producere uønskede bivirkninger . Diskuter med din læge at det er nødvendigt for at stoppe dem , og de kan nedtrappe dosis for dig .
7 .
Hav tålmodighed .
Det kan tage en måned eller mere , før den forebyggende medicin træde i kraft . Dosering kan være nødvendigt at justere enten op eller ned , for at opnå den ønskede effekt . Arbejd med din læge , holde kontakt med dem for at bede om ændringer i dosering , hvis du føler medicinen ikke virker .
Også have tålmodighed , hvis man medicin ikke virker som forventet . Der er mange andre medikamenter , der kan blive retsforfulgt . Hvis du finder den nuværende forebyggende er ikke i orden , skal du kontakte din læge og søge deres hjælp til at vælge en anden medicin .

gode råd og advarsler


 • Må ikke opgive håbet , at en medicin program kan findes , der vil arbejde . Jeg prøvede flere forskellige medikamenter , før at finde den rigtige og den rette dosering .
 • Migræne hovedpine patienter er blandt en af de mest utilfredse grupper af enkeltpersoner , når det kommer til deres sundhedspleje . Migræne kan være svært at diagnosticere , kan migræne symptomer viser sig forskelligt fra person til en anden og undertiden afskediges af behandlerne som ubetydelige .
 • Det er op til hver enkelt at tage ansvaret for deres sundhedsvæsener og find en sundhedspleje udbyder de føler sig trygge med , en der er villig til at arbejde på at finde en medicin program , der nedsætter både forekomsten af migræne og deres sværhedsgrad .
 • Hvis du finder dig selv at se flere forskellige behandlere , og er kun søger medicin til at lindre smerter , kan du blive afhængige af den smertestillende medicin . Vær ærlig med din læge , og dig selv, og få den rette behandling .
 • Denne artikel er bestemt til at tilbyde rådgivning og skridt til at følge for at arbejde med dit helbred behandleren . Det er ikke hensigten at erstatte pleje du modtager .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------