Position: sygdoms > medicin >

hvordan man passer en elastisk knæ ærme

  Elastiske knæ ærmer kan hjælpe med at sætte stabiliteten i de defekte knæ , der har en tendens til at glide ud af sted i løbet af aktiviteten . Du kan købe disse til næsten enhver stof butik , eller du kan købe dem på købmandsforretninger . Det trick at bruge elastiske ærmer for støtte er at finde en der passer godt nok til at give støtte , men ikke er for stramt eller for løst . Vide hvordan man passer en knæ ærme vil hjælpe med at forhindre skader og yde yderligere støtte

Du skal bruge:
Elastic knæ Sleeve
. Korte bukser .

Indretning en Elastic knæ Sleeve


1 .
Prøv på en række af knæet ærmerne . Du kan gætte, hvad den korrekte størrelse er , men indtil du rent faktisk kan prøve på ærmet , vil du ikke være i stand til at afgøre, om det passer korrekt .
2 .
Træk knæet ærmet op til dit knæ . Det passer skal være lunt , da det kommer tættere på dit knæ , og du skal have til at lægge en indsats i faktisk at trække det op og over knæleddet . Det bør ikke være så svært at trække over , at du er nødt til at aktivt at kæmpe , men du bør have en pasform .
3 .
Toppen af knæet ærmet bør hvile på den nederste del af din øverste lår . Der bør ikke være rynker , og ingen huller . Muffen skal passe som en anden hud , og der bør være en følelse af snugness og øget sikkerhed , når ærmet er tændt.
4 .
Lige så vigtigt som at sikre, at det er lunt , er at sikre, at det ikke er for stramt . Der bør ikke være en klemme følelse , og du bør være i stand til at glide to fingre under ærmet uden at føle ekstrem trykken mod dine fingre eller dit ben . Ideen er at give støtte uden at afskære omsætning .
5 .
Walk rundt , mens iført dit knæ ærmet for at se, hvordan det føles. Den ideelle pasform vil yde bevægelige støtte . Det vil give dine ben til at arbejde , og levere en sikker fornemmelse , men ikke vil såre din knæ eller ben .

gode råd og advarsler


 • Tag dig god tid choosinga knæ klampe , og altid gemme din kvittering , hvis det ikke passer .
 • Sørg for skinnen ikke er for stramt ! Du ønsker ikke at afskære omsætning til benet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------