Position: sygdoms > medicin >

hvad er en overflødig kolon ?

   En type af tyktarmen kaldes en overflødig eller snoet kolon . Den afskedigede kolon er , når flere loops udvikle , skabe et længere end normalt kolon

Du skal bruge: .
Væsker
Insulin.
Elektrolytter .

The Human Colon

Colon former og størrelser kan variere både mellem familierne og befolkningen som helhed. Desuden , den menneskelige tyktarmen består af flere drejninger , der ikke automatisk signal en overflødig kolon .

Årsager

Der er flere måder kolon kan blive snoet og forvredet. Forstoppelse , mangler ved kosten , kan toksicitet i tyktarmen og tilstedeværelsen af patogene organismer alle bidrage til en redundant kolon .

Risikofaktorer

Nogle risikofaktorer er alder ( typisk voksne fyldt 60) , en udvidet kolon og tarm pseudo forhindringer , en tarm blokering forårsaget af nerve eller muskel problemer strømmen af mad , væske og luft gennem tarmene .

Manglende Fiber

En mangel på fiber i en persons kost kan være en del af årsagen til mange sygdomme og lidelser , som supplement til en overflødig kolon . Forbrugende en passende mængde af fiber i din kost vil hjælpe til at holde din fordøjelse system sundt .

Indirekte sundhedsmæssige konsekvenser

Anvendelsen af en colonoscope er temmelig vanskelig og i nogle situationer umuligt , hvis et redundant kolon eksisterer . En koloskopi giver specialister til at undersøge dele af tyktarmen og endetarmen området for mistanke om tyk- tumorer . Ifølge National Digestive Disease Information Clearinghouse det også kan bruges til at vurdere mange andre problemer : blod i afføringen , mavesmerter og anæmi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------