Position: sygdoms > medicin >

beskrivelse af bændelorm

   Bændelorm er parasitter , der invaderer kroppen ved indtagelse . Selv om de kan leve i en vært i op til 20 år , vil alvorlige symptomer medføre behov for behandling inden da

Identifikation

Bændelorm er parasitter , der lever i tarmene og lægge æg . De har et hoved , hals og segmenterede kæde , som bruges til at passere æg gennem fordøjelsessystemet spor ved at blive løsrevet .

intestinale symptomer

Disse forekomme, mens bændelormen er i tarmene . Det kan forårsage diarr¨¦ , nauseousness , smerter i maveregionen , manglende appetit , og manglende evne til at absorbere ernæring ordentligt .

Invasive symptomer

Når bændelormen flytter til andre dele af kroppen , kan invasive symptomer . De kan forårsage kramper og andre neurologiske symptomer , feber , allergiske reaktioner , og cystisk masserne.

Årsag

En person bliver smittet med en bændelorm ved at spise eller drikke elementer, der er forurenet med bændelormen larver . Dette kan ske ved at spise kød, der ikke er blevet kogt tilstrækkeligt eller ved at drikke vand , hvor dyrene , som er smittet kunne passere æggene igennem deres system , og i vandet kilde.

Behandling /forebyggelse

Medicin kan gives til at dræbe en bændelorm . Hvis der har været en invasiv infektion , vil den type af skade, bestemmende behandlingen . For eksempel , hvis en cyste har dannet i lungen kunne operation være nødvendig . Hvis anfald forekommer , kan så antiepileptisk medicin ordineres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------