Position: sygdoms > medicin >

pektin helbredelsesmetoder for gift egetræ

   Poison eg er en meget almindelig plante i USA , der forårsager udslæt , kløe og generel irritation , når det kommer i kontakt med huden . Den vokser i skove og camouflerer godt med anden vegetation . Derfor er det let at overse forgifte eg og uheld børste imod det , især når vandre-eller trekking . Mange kommercielle behandlinger er tilgængelige for at hjælpe lindre symptomerne af gift eg , men ofte naturlige helbredelsesmetoder er lige så god hvis ikke bedre og billigere end de kommercielle behandlinger .

Om Pektin

Pektin er en ingrediens ofte bruges i madlavning som en gelatinering ingrediens . Det er en vegetar svar på gelatine , fordi det har næsten nøjagtig samme egenskaber, men er ikke lavet af animalske produkter. Pektin er ofte almindeligt anvendt til at gøre marmelade og gelé .

Hvis du får et slemt tilfælde af gift eg , blande nogle pektin med nogle orange juice eller anden form af frugtsaft og drik den . Hvis du holder drikke denne blanding for et par dage efter kommer i kontakt med gift eg , bør de symptomer, du oplever blive mindre . For eksempel hævelse bør ikke være så svær , og du bør ikke opleve så meget kløe .

Baking Soda

Næsten alle husstande har bagepulver handy , og så det er en af de mere bekvemme behandlinger for gift eg og Poison Ivy . Hvis du har et badekar i dit hus , tage et bad med omkring 1 /2 kop bagepulver blandes i vandet . Brug kun stuetemperatur vand , fordi symptomerne , en eller anden grund , er ikke afhjælpes , hvis varmt vand bruges .

bagepulver og vand også kan kombineres til at danne en tyk pasta . Denne pasta kan anvendes på det område, der kom i kontakt med giften eg og er nu hævelse eller kløende . Hvis du lader pastaen på det berørte område , bør den gift eg symptomerne ikke være så alvorlig .

vanilie

Vanilie er formentlig en af de mest almindeligt kendt og anvendt behandlinger for gift eg og Poison Ivy . For en enkelt behandling , kok havregryn , som du normalt ville spise , men gør det tykt nok til, at når der anvendes på det angrebne område vil det ikke blot dryppe . Lad ikke havregryn blive for varm , når du anvender det , eller vil du også nødt til at beskæftige sig med en brænder , ikke bare en klør .

Du kan også tilføje havregryn flager til et bad , hvis du er påvirket i store områder af kroppen, hvor det ikke er praktisk at anvende havregryn pasta . Efter få ud af badet , så prøv ikke at tørre ud for meget . Et fint , hvidt , havregryn pulver bør tørre på kroppen , og det vil medvirke til at standse enhver kløe i de områder , den dækker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------