Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan forbedre dig sundhed gratis

  Har du nogensinde tænkt på dig selv , at et godt helbred er for rige mennesker ? Jeg mener , bare se på hvor dyrt kosttilskud, er , ikke at nævne omkostningerne ved at gå til en biopat , massage terapeut , eller akupunktør , hvoraf de fleste ikke er omfattet af en forsikring , og hvis det er , er dækningen meget begrænset . Så er et godt helbred kun for rige mennesker ? Nej, og jeg skal fortælle dig hvorfor

Du skal bruge: .
søn
Frisk luft.
Rent vand.
Travesko .
Nogle snavs .
Nogle frø .


1 .
Der er visse ting , vi alle skal have for at trives . Meget ofte er det mangel på de ting , der skaber dårligt helbred . Den gode nyhed er , at de fleste af disse ting er helt gratis . De 7 elementer af et godt helbred er disse : kærlighed , lys , luft , bevægelse , vand , næring , og natur . En mangel i nogen af disse områder vil skabe dårligt helbred
2
Element Number One : . Kærlighed
Alle mennesker er født med et dybt behov for kærlighed , og med evnen til at elske igen. Uden kærlighed , kan vi ikke trives . Det er blevet bemærket , at babyer på børnehjem , der er berøvet af kærlighed ikke vokser , og nogle gange endda dø .
Den første Nøglen til at forbedre dit helbred gratis er at forbedre din kærlighed relationer . Være gavmilde og villige til at tilgive . Vær kærlig både fysisk og verbalt . Hvis du ikke føler flyttes for at gøre dette , handler det ud på første og det vil blive til virkelighed. Kærlighed er gratis, og det er det mest magtfulde healeren kendt mand
3
Element nummer to : . Lys
Solen er Gud given kilde til alle liv . Uden den ville der ikke være liv . Uden nok af det , oplever vi dårligt helbred . Solen er ansvarlig for at regulere alle former for vitale processer i vores kroppe .
Den anden nøgle til at forbedre dit helbred gratis , er at komme ud hver eneste dag , så længe din tidsplan tillader . Gør dette selv om vinteren , nej, især om vinteren , da de mørke måneder af året er , når vi er mest brug for lys. Det vil måske overraske dig at finde ud af, hvor meget bedre det gør du føler dig
4
Element nummer tre : . Air
Ilt er helt afgørende for vores overlevelse . Vi kan ikke engang gå et par minutter uden den. Det kan overraske dig at høre, at indendørs miljøer meget ofte mangler i dette afgørende element på grund af mangel på ventilation . Det er ofte sådan, at når vi føler træt og træg , er det fordi vi bruger det meste af vores tid indendørs, hvis der ikke er tilstrækkelig ventilation , og måske en masse indendørs luftforurening så godt.
Den tredje Nøglen til at forbedre dit helbred gratis er at åbne vinduerne , og igen , tilbringe tid udendørs . Også , det er meget vigtigt at afstå fra at bruge kemiske luftfriskere , da disse er giftige og kan skabe mange sundhedsproblemer som hovedpine , kvalme , vejrtrækningsproblemer, og bihuler . Mange rengøringsmidler er også ansvarlige for dårlig indendørs luftkvalitet . Prøv at bruge naturlige hjemmelavede rengøringsmidler , da disse er bedre for dig og for Jorden .
Hvis du kan lide at gøre dit hus dufter godt , så prøv naturlige æteriske olier , eller sætte nogle krydderier såsom kanel eller nelliker i noget vand og kog det på komfuret . Dette fylder hele huset med en lækker duft
5
Element nummer fire . Movement
Vores kroppe blev foretaget for at flytte . Det er ikke naturligt for os at forblive ubevægelige det meste af tiden . Motion forbedrer sundheden på så mange måder , at det ville være umuligt at nævne dem alle her . Det forbedrer blodcirkulationen og lymfe , hjælpemidler det afgiftning , det styrker hjertet og alle de muskler , det dramatisk forbedrer humør og energi , det fremmer fordøjelsen , det styrker immunitet , og så meget mere .
Den fjerde nøgle til at forbedre dit helbred gratis er at motionere regelmæssigt . Dette behøver ikke at koste dig noget . Du behøver ikke dyre designer løbesko , en medlemskab på en klub , eller enhver øvelse udstyr . Alt du behøver er en komfortabel par travesko , og et sted at gå . Gåture har vist sig at forbedre kondition meget mere dramatisk , end man tidligere troede . Walking to miles per dag synes at være det magiske afstand . Så komme derud og gå din blues væk
6
Element nummer fem ! . Water
Det er så let at overse behovet for at drikke vand . Vi er tilbøjelige til at ville erstatte vand med kaffe og sodavand og juice , noget med smag . Men der er ingen erstatning for ren , rent vand . Vores kroppe består af omkring 80 % vand , som skal udskiftes på et ensartet grundlag. Alle vores cellulære funktioner kræver vand .
Den femte Nøglen til at forbedre dit helbred gratis er at drikke rigeligt med rent vand . Hvis du ikke har adgang til rent , ubehandlet brøndvand , der er mange billige vandfiltre på markedet, som kan enten være installeret på dit køkken vandhane eller anvendes som en kande . Jeg ved filtre er ikke gratis , men hvis du skulle erstatte sukkerholdige drikkevarer med filtreret vand , ville du faktisk sparer penge i det lange løb .
7
Element Nummer 6 : . Ernæring
vi alle spiser . Mad leverer de grundlæggende byggesten i vores krop . Men meget af den mad der spises i moderne tid , der faktisk mangler disse byggesten , have de næringsstoffer blevet forbedret ret til dem .
Det sjette Nøglen til at forbedre dig sundhed gratis , er at spise nærende fødevarer, som stadig har byggestenene til liv i dem . Fjerne fra din kost fødevarer, som ikke har nogen værdi , fuld af tomme kalorier .
Sukker ( saccharose og især fruktose ) er det nummer et maden fjende af et godt helbred . Ikke alene har ingen næringsværdi , men det er vanedannende og virker som et lægemiddel i kroppen . Det slider bugspytkirtlen ud ved at tvinge det til at virke overarbejde producere insulin . Jeg vil vove at sige , at der ikke er en sygdom, proces , som ikke ville blive forbedret ved at fjerne sukker fra kosten. Raffineret mel er også fuld af tomme kalorier og er hårdt på kroppen .
Fødevaretilsætningsstoffer er en anden vigtig fjende af et godt helbred . Nogle af de værste er konserveringsmidler såsom BHT og BHA , sødestoffer såsom aspartam , og mononatriumglutamat ( MSG ) . Aspartam og MSG er kendt for at være excitotoxins der ødelægger nerve og hjerneceller . Det er svært at sige, hvor mange af den hastigt stigende antal mennesker med sygdomme i nervesystemet er simpelthen lider af aspartam eller MSG forgiftning .
Spis en kost fuld af hele , uraffinerede fødevarer . Undgå sukker , raffineret mel , og tilsætningsstoffer . Denne ene simple skridt kunne gøre en verden til forskel
8
Element Nummer 7 : . Nature
mennesker i vores samfund en tendens til at isolere sig fra den naturlige verden . Vi køber alle vores mad fra pæn , ren viser i supermarkedet , alle pakket ind i plastik og klar til at gå . Vi lever i byer og forstæder der i vidt omfang adskilte fra naturlige miljøer . Vi bruger det meste af vores tid indendørs . Intet af dette er sundt for os, fordi det har fået os til at blive koblet fra planeten , der nærer os .
Den syvende Nøglen til at forbedre dit helbred gratis , er at genskabe forbindelsen med naturen . Find en grønt område i nærheden af dit hjem og tilbringe tid der på en regelmæssig basis. Læg mærke til skønheden omkring dig , og nyd det . Finde tid til at nyde vores stat og nationalparker , de fleste af dem er åndeløst smukke .
Plantning en økologisk have er også en vidunderlig måde at genskabe forbindelsen med naturen . Det er en måde at deltage i livets cyklus , at få mad direkte fra kilden . Det tvinger dig til at oprette forbindelse med Jorden regelmæssigt , fordi det skal være en tendens . Du snart bliver følsom over for , hvordan alt i naturen er forbundet til hele fra dine observationer i haven og planterne væsner , der lever i det . Og du får at spise , hvad du producerer på toppen af sin friskhed , der selv producerer sundhed .

gode råd og advarsler


 • altid tjekke med din læge , før du begynder en ny øvelse regime .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------