Position: sygdoms > medicin >

risiko for PPH behandling for hæmorider

   PPH ( Procedure for Prolaps og Hæmorider ) er en kirurgisk hemorrhoid behandling , der er mindre indgribende end nogle af de andre kirurgiske hemorrhoid behandlinger . Under proceduren er hemorrhoid hæftet , som skærer blodforsyningen off og vil resultere i hemorrhoid døende . Selvom det er mindre invasiv end nogle af de andre muligheder , er der stadig visse risici forbundet med denne procedure

fælles kirurgiske risici

PPH har nogle af de samme risici andre operationer har , herunder blødning , en øget risiko for infektion og anæstesi reaktioner .

vandladning

Nogle mennesker kan have et problem tisse efter PPH . Dette kan skyldes smerter , der kan gøre det svært at slappe nok for korrekt urin flow .

afføring

PPH kan efterlade nogle personer med tarmproblemer på grund af ringmusklen bliver beskadiget . Selvom sjælden , undertiden problemet er alvorligt nok til at forlade patienten med ringe eller ingen tarm kontrol .

Smerter

Folk , der har PPH kan opleve smerter efter operationen . Smerten kan være mere alvorlige i løbet af afføringer og kan kræve at tage medicin for at hjælpe med at kontrollere det .

Inddrivelse Problemer

PPH tager normalt omkring to uger, men nogle mennesker kan tage op til seks uger til fuldt ud at restituere sig og være tilbage til normal .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------