Position: sygdoms > medicin >

fysioterapi og behandling for iskias

   Fysioterapi , også kendt som fysisk terapi , kan være effektiv i behandling af iskias . En fysioterapeut kan hjælpe en person at overvinde smerten , øge deres mobilitet og få dem fungerer normalt igen

Definition

Den iskiasnerven løber fra din rygmarven , forbi din balde og ned på bagsiden af hvert ben , ifølge Mayo Clinic . Iskias er smerter langs stien denne nerve , ofte i benene . Det er ofte et tegn på en anden betingelse , såsom en diskusprolaps .

Behandling

En fysioterapeut vil normalt anbefale, at en person tager anti-inflammatoriske medicin til iskias , som hjælper med at kontrollere inflammation og smerte . De vil gradvist introducere patienten til grundlæggende stretching og styrke-building øvelser , som øger stabiliteten i rygsøjlen .

andre typer behandling

Andre behandlinger for iskias i fysioterapi omfatter varme pakninger for de første par dage , og tilbage seler , som kan lindre iskias smerter ved at forbedre kropsholdning .

Fordele

Fysioterapeuter kan hjælpe en person skubbe deres grænse og overvinde smerter og mobilitet problemer med iskias . De har ofte hjælpe ældre mennesker leve uafhængigt efter en skade , der forårsager iskias .

Tidsramme

Der er ingen fast tidsramme for at overvinde ischiadicus gennem en fysioterapeut . Dog kan en persons opsving fra iskias fremskyndes gennem fysioterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------