Position: sygdoms > allergi >

nemmeste måde at sætte på en ted slange

   Tromboemboliske afskrækkende , eller TED , slange er knæ-eller lår-lange kompressionsstrømper til formål at forebygge blodpropper i benene , som kan føre til smertefulde dyb venøs trombose ( DVT ) eller tromboflebitis . De får ordineret efter operationen til patienter , der er for det meste sengeliggende . Gradueret pres er strammeste i anklen eller kalv og mindsker højere op på benet for at støtte venøst blod tilbage . TED slange er normalt hvide med en soem cut -out på fodballen , så plejepersonalet kan se omsætning uden at skulle fjerne strømper .

Størrelse

Det er vigtigt , at TED slange passer ordentligt . Sygeplejersker måle omkreds på den bredeste del af læggen eller låret og benlængde fra bagsiden af knæet eller fold under ballerne til bunden af hælen , afhængigt af om knæ-høj eller låret-høj strømper er bestilt. Når den er slidt , bør TED slange , der passer godt hvile 1 tomme under knæet eller 2 inches under toppen af benet . Kontakt en læge , hvis strømper ikke er den rigtige størrelse .

sække

Post-operative patienter kan ikke have kræfter til at trække på stramme strømper og bør få hjælp til at sætte dem på . En måde at gøre tingene lettere , er at sætte en plasticpose over patientens mund og sætte strømpe på over det . TED slangen vil glide let hen over plast. Når sokker er på plads , slæbebåd cut -out over tæerne og fjern plastikposen gennem hullet . Alternativt kan du bruge en enhed kaldet en " slip sok ", som virker på samme måde .

Pulver

Du kan bruge majsstivelse , talkum bad eller baby pulver til at gøre TED slange glider på meget lettere . Grundigt pels fødder og ben med pulver , og sætte nogle pulver inde i strømpe så godt. Roll op strømpe . Start med at montere det over tæerne , arbejder den over hælen og trække materiale roligt op i benet . Vær sikker på at udjævne eventuelle rynker .

Handsker

Gummi handsker med teksturerede håndflader og fingre , er ifører sig handsker designet til at forbedre vejgreb. De gør at trække på TED slangen næsten ubesværet . Nye produkter er fremstillet af bomuld med gummibelægning kan det være hensigtsmæssigt for dem med latex allergi .

Overvejelser

Selv strømper , der er slidt konstant fjernet for badning . Vær sikker på fødder og ben er helt tørre , inden Strømperne er udskiftet. De vil blive lettere at sætte på om morgenen inden du står ud af sengen , når fødder og ben er mindre hævede . Sørg for, TED- slangen er i god stand og er rene og tørre . Må ikke håndcreme ben inden du tager på TED slange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------