Position: sygdoms > allergi >

ms behandling bivirkninger

   Multipel sklerose ( MS ) er en autoimmun sygdom, der påvirker hjernen og rygmarven . Virkningerne af sygdommen omfatte tab af muskel kontrol , vision , balance og følelsesløshed . Årsagen til sygdommen er ukendt , men symptomer omfatter muskelsvækkelse , fald i koordination og sløret syn

sygdomsmodificerende behandling


Behandling for MS er færdig med lægemidler, der kaldes sygdomsmodificerende behandling . Sygdomsmodificerende behandling er behandling til formål at forsinke eller ændre den naturlige udvikling af sygdommen .

Behandlinger


Medicin som interferon -beta , glitd acetat og natalizumab kan reducere sværhedsgraden og hyppigheden af angreb af MS .

Side Effects


Bivirkninger af sygdomsmodificerende medicin er forskellige for hver enkelt medicin , men kan omfatte feber , træthed , muskelsmerter , hovedpine og ledsmerter .

Andre medikamenter

Når anden medicin har undladt at bekæmpe sygdommen , mitoxantron eller natalizumab , kan anvendes . Bivirkninger af mitoxantron omfatter skader på hjertet , mens natalizumab kan forårsage PML ( progressiv multifokal leukoencefalopati ) , som er en livstruende sygdom .

Overvejelser

MS er en uforudsigelig sygdom . Der er ingen mulighed for at vide om sygdommen vil udvikle sig til en svær form . Nogle mennesker har en mild form for MS og behøver ikke behandling . Men dette er ikke tilfældet for de fleste , at sygdommen oftest bliver værre med tiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------