Position: sygdoms > allergi >

kriterier for en tredobbelt fase knoglescanning

   En tredobbelt fase knoglescanning er et diagnostisk værktøj, der anvendes af læger til at bestemme sundhed dine knogler . Det kan hjælpe med at identificere knoglesygdomme af imaging metabolisme af knoglen

Reasoning


Læger vil anbefale en tredobbelt fase knoglescanning , når det er uklart, om patienten lider af en blødt væv lidelse eller udelukkende en knogle spørgsmål . Også , triple fase knoglescanninger opdage unormale knoglen langt tidligere end de traditionelle X-Rays .

Programmer


En tredobbelt fase knoglescanning er udført for at afgøre, om en eksisterende kræften har spredt sig til knoglerne , at bestemme virkninger af kemoterapi eller strålebehandling på knoglerne , at afgøre , om en stress fraktur er til stede , og at afgøre, om knoglen er inficeret .

Betydning


En tredobbelt fase knoglescanning indeholder oplysninger om blodgennemstrømningen og volumen af en bestemt region i knoglevævet , og hvordan den ændrer sig over tid . Dette hjælper med at identificere inflammatorisk , traumatiske eller vaskulær skade på knoglen .

funktioner

En tredobbelt fase knoglescanning består af hurtig sekventiel scanning af vaskulære væv, statiske billeder af blodgennemstrømningen og en knoglescanning .

Metode

En radioaktivt stof sprøjtes ind i blodbanen . Det stof vil binde sig til knoglerne og afgiver stråling , som er opdaget af imaging system i knoglescanning .

Procedure

En indledende scanning udføres kort efter det radioaktive injektion . To til fire timer senere , en anden scanning er taget. Billeddannelsesproduktet tager en time at gennemføre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------