Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan holde folk med rygmarvsskade varm

  Når en person er involveret i en traumatisk begivenhed , der fører til alvorlige skade, kan hun udvikle symptomer på shock . Hvis du har mistanke om en rygrad skade , er det bydende nødvendigt at holde patienten varm uden at skabe nogen bevægelse , der kan forværre en skade . Udførelse af førstehjælp mens det ulykkesstedet kan kræve kreativt at finde måder at holde den person, varme , indtil ambulancefolk og medicinsk hjælp ankommer . Når du gør det , altid holde immobilisering som din højeste prioritet og samtidig holde patienten varm

Du skal bruge: .
Coats .
Tæpper.
Håndklæder .


1 .
Immobilisere patienten først . Hvis patienten sidder fast i et område, hvor du ikke kan flytte ham uden at risikere yderligere skade , holde ham, hvor han er, og bruge noget, du kan for at støtte ham på plads . Det kan være tøj , håndklæder , tasker eller noget , der er til rådighed til at holde personen i at bevæge sig .
to .
Løsn stramtsiddende tøj , så patienten kan ånde lettere .

3 .
Læg et tæppe , frakke eller håndklæde omkring patienten . Hold elementet løs over patienten til at gøre det let at trække vejret .
4 .
Overvåg patienten mens du venter på hjælp . Hvis hun begynder at ryste , tilføje et ekstra lag til at varme hende op .

gode råd og advarsler


 • Selv om det er ideelt at løfte fødderne op til 12 inches for en person, der har oplevet en traumatisk skade , du aldrig vil flytte en person med en rygmarvsskade , heller ikke du ønsker at tilføje overtryk på rygsøjlen ved at placere patienten på en skråning . Gør dit bedste for at holde ham varm og opmærksom og søge medicinsk nødhjælp snarest muligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------