Position: sygdoms > allergi >

er Seroquel et kontrolleret stof ?

   Seroquel er en atypisk anti-psykotiske medicin fremstilles af AstraZeneca . Også kendt ved sin generiske navn quetiapin fumarat , Seroquel er tilgængelig i USA kun ved recept

Identifikation


Den amerikanske Drug Enforcement Agency ( DEA ) har bemyndigelse til at kontrollere lægemidler, der har et betydeligt potentiale for misbrug , såsom narkotika . Energistyrelsen ikke listen Seroquel på sin kontrollerede stof tidsplaner .

Ingen ordinerende forordning


Da Seroquel er ikke et kontrolleret stof , stiller lægen ikke behøver at følge særlige ordination regler , såsom at bruge en tredobbelt recept pad .

potentiale for misbrug


Seroquel er ikke et sikkert lægemiddel til mennesker, der er tilbøjelige til at stofmisbrug . En artikel i juli 13, 2009 udgave af The Boston Globe beskriver , hvordan Seroquel bliver misbrugt af mennesker, som ønsker en kraftfuld sovepille .

gadenavne

Seroquel , som er kendt på gaden som Suzie Q og egern , er mere psykologisk vanedannende end fysisk vanedannende . Narkohandlere gør en masse penge sælge stoffet til narkomaner eller ex-indsatte, som vænnet sig til deres virkninger, når de fik det lovligt for angst .

Ekspert Insight

Ifølge The Boston Globe , Nancy Coffey , Afdelingen Program Manager for Energistyrelsen i New England , siger hendes agentur ikke overvåge potentielle misbrug af Seroquel , fordi det ikke er et kontrolleret stof .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------