Position: sygdoms > allergi >

årsager og behandling af ben & arm hårtab hos mænd

   Hårtab er en bekymrende ting for mænd . Det er typisk henvist til hovedet , ofte i form af mandlige mønster skaldethed , selv om nogle betingelser kan forårsage hårtab i forhold til andre dele af kroppen , herunder arme og ben

Baggrund

Den vigtigste årsag til hårtab i arme og ben hos mænd er alopeci areata , ifølge den amerikanske Hårtab Association . Det typisk sker i forbindelse med hårtab over det meste af kroppen og er derfor benævnes alopeci Universalis .

Årsag

Alopecia areata udvikles, når immunsystemet , for ingen mærkbar grund angriber kroppens egne hårsække . Dette gør den betingelse en autoimmun sygdom , ifølge Mayo Clinic .

Progression

Alopecia areata i alle dens former begynder typisk som pletvis hårtab , ifølge Mayo Clinic . Det er ofte ledsager kløe og en samlet ømhed af det berørte område .

Behandling

Den mest almindelige form for behandling er kortikosteroider , ifølge den amerikanske Hårtab Association . Andre mulige behandlinger omfatter kemikalier anvendes på huden , som kan bidrage til at stimulere hårvæksten .

Prognose

Der er ingen ental effektiv behandling for alopeci Universalis og alle mulige behandling, der kan have varierende virkninger på hver person .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------