Position: sygdoms > allergi >

Derfor er mit diastoliske blodtryk høj ?

   Diastoliske blodtryk er den kraft af blod på blodkarrene når hjertet er mellem beats . Det er den laveste af de to tal er angivet i et blodtryk læsning . Diastoliske blodtryk anses for høj , når det er mere end 90 mmHg . En person kan have forhøjet blodtryk , selv når hans diastoliske tryk er i en normalområdet

Definition High Blood Pressure


En person er diagnosticeret med forhøjet blodtryk , da hendes tryk foranstaltninger 140/90 eller mere . Det betyder, hendes systoliske blodtryk-der måles, når hjertet slår-er 140 mmHg og hendes diastolisk tryk er 90 mmHg . Selv hvis hendes diastoliske tryk var lavere , ville hun stadig være diagnosticeret med forhøjet blodtryk , fordi hendes systolisk tryk er højt .

Årsager


For omkring 90 procent af de mennesker med forhøjet blodtryk , kan ingen grund identificeres . Omkring 5 procent af alle mennesker med forhøjet blodtryk har den betingelse som en bivirkning af en anden lidelse såsom nyreproblemer . En persons blodtryk kan sænkes til en vis grad ved at begrænse mængden af salt , han spiser , at opretholde en sund vægt , motion regelmæssigt , ikke ryge , ikke drikke for meget alkohol og spise en sund kost . Højt blodtryk tendens til at køre i familier . Det påvirker mere afrikansk- amerikanere , end det gør individer af andre grupper .

Effects


Et højt diastolisk tryk skader de små blodkar i organer . De bliver arret , hærdet og mindre elastisk . Risikoen for en blokeret eller bristede blodkar stiger . Mennesker med ubehandlede højt blodtryk er mere tilbøjelige til at have et slagtilfælde , aneurisme , hjertesvigt , hjerteanfald eller nyreskade . Høje diastoliske tryk er et tegn på , at hjertet arbejder hårdere end normalt . Et stigende diastolisk tryk kan være en kø , at en person er ved at udvikle højt blodtryk .

Alder

Som en person vokser ældre , hendes systoliske blodtryk tendens til at stige , mens det diastoliske blodtryk forbliver den samme eller dråber . Yngre mennesker har en tendens til at have lavere systolisk blodtryk og højere diastolisk tryk .

Sænkning diastoliske tryk

En måling af blodtryk afspejler , hvor hårdt hjertet arbejder , hvor meget blod der pumpes , og hvor stort og fleksibelt blodkar er . Hvis livsstilsændringer ikke sænke blodtrykket nok , en bred vifte af narkotika er tilgængelige for at kontrollere væskestande i kroppen og sænke blodtrykket.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------