Position: sygdoms > allergi >

varmeknopper forebyggelse

   Varmeknopper , lægeligt kendt som miliaria rubra , er et udslæt , der opstår, når sved kirtler bliver blokeret og resultater i irritation af huden . Sved giver kroppen mulighed for at køle , og når de ikke fungerer korrekt , kroppen overophedes . Fanget sved skaber bump , vabler og kløende udslæt . Spædbørn og fede voksne er tilbøjelige til at varmeknopper , og udslæt normalt i varmt , fugtigt klima . Varmeknopper kan forebygges ved at følge visse retningslinjer

Forebyggelse

Undgå varme fugtige betingelser ved ophold i en air-condition indstilling . Varmt , fugtigt vejr stimulerer svedkirtlerne , og sved blokering medfører højere kropsvarme . Høj kropstemperatur kan resultere i hedeslag , som er en alvorlig medicinsk tilstand karakteriseret ved symptomer på svaghed , tørst og svimmelhed , ifølge Healthline . com . Søge lægehjælp omgående, hvis nogen, du kender har disse symptomer .

Vær inde i en air-condition område eller i morgen eller aften , så man undgår den varmeste tid af dagen . Tage sig af eksterne gøremål i de køligere dele af dagen og vente , indtil haver eller blomsterbede er skraveret til at arbejde i dem . Hvis der ikke skygge er fastsat , arbejde i den kølige dele af dagen .

Bær løstsiddende tøj , som stramt tøj gnider mod huden stimulerer svedkirtlerne . Brug bomuld-det er lettere og mindre irriterende end tungere stoffer . Fjern sved dækkede tøj så snart som muligt, da det tøj kan irritere huden , fremme varmeknopper .

Vær badekar eller brusebad to gange om dagen i løbet af sommeren eller når luften er varm og fugtig . Ren hud ånder lettere , mindske risikoen for tilstoppede svedkirtler . Hvis et bad eller brusebad ikke er muligt , vådt håndklæde med koldt vand og lægge mod din varme hud . Køling huden er den bedste måde at undgå varmeknopper .

Anvend baby pulver til områder af kroppen , der har tendens til at få varme udslæt . Baby pulver køler huden og holder irritation på et minimum .

Drik masser af vand for at holde fra at blive dehydreret . Hvis du skal være i solen , bære en høj SPF solcreme og en hat . Tage pauser til at stå i skyggen eller inde air-condition bygninger .

varmeknopper kan føre til en mere alvorlig helbredstilstand som hedeslag , så det er klogt at forsøge at forhindre denne sygdom opstår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------