Position: sygdoms > allergi >

spinal stenose dekompression vs fusion

   Spinal stenose er en forsnævring af rummene i rygsøjlen , som enten er medfødt eller erhvervet . Stenose kan skabe immobilitet og nerve kompression i sidste ende fører til skade og tab af funktion af ekstremiteter kontrolleret, idet spinal -området . Dekompression og fusion er to metoder til behandling for mennesker der lider af stenose

Behandling Definitioner

Dekompression er en metode til behandling , der trækker rygsøjlen tilbage i tilpasningen at imødegå virkningerne af tyngdekraften . En fusion er en kirurgisk procedure, der skaber kunstige stabilitet i det fælles ved sammensmeltning af en eller flere ryghvirvler sammen .

Decompression Retningslinjer

Over tid inter-vertebrale diske kan komprimere skabe pres på rygsøjlen . Kiropraktik manipulation , trækkraft og dekompression maskiner hjælpe frigive kompression og genindføre de nødvendige arealer mellem hver hvirvlerne .

Fusion Surgery

Ved alvorlige tilfælde med ekstrem komprimering på nerver og manglende mobilitet , vil en kirurg fjerne disken og sikring ryghvirvlerne sammen . De kan enten transplantat ben eller placere en kunstig komponent i området for at forhindre yderligere komprimering, og degeneration .

Recovery

Der er ingen bedring tid til dekomprimering og patienter kan have dekompression procedurer gentaget over tid for at reducere stenose smerter . Spinal fusioner kræve adskillige dage på hospitalet , efterfulgt af to til tre måneder af nyttiggørelse , da det kræver mere end seks måneder, således at fusionen til korrekt binde sig til knoglerne .

Risici

Risikoen for dekompression omfatter forværring betingelsen gennem uretmæssig manipulation eller tillade stenose at fortsætte med at degenerere over tid skabe varige skader . Fusion kirurgi har mange risici, herunder nerve skade , forkert healing , infektion og mulig død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------