Position: sygdoms > allergi >

radiofrekvens ablation for lænderygsmerter

   Radiofrekvens ablation er en behandlingsmulighed for lænderygsmerter . Det fungerer ved hjælp af en sonde , der producerer varme lokalt . Sonden kommer i kontakt med en nerve , der forårsager en reduktion af smerter sensation

Typer

Radiofrekvensablation thermocoagulation ødelægger nervetrådene med en elektrode opvarmet til mellem 50 og 80 grader Celsius . Pulserende radiofrekvens midlertidigt lammer de nervefibre med en elektrode , der producerer mindre varme end thermocoagulation .

Fordele

En reduktion i lumbal smerte er den primære fordel ved radiofrekvens ablation . Den ambulante procedure er minimalt invasive og inddrivelse er hurtig .

Side Effects

Mulige bivirkninger af radiofrekvenser ablation omfatter blødning , infektion og øget smerte .

Procedure

En lokal bedøvelse indsprøjtes ind i huden , efterfulgt af en kanyle , der er styret til nerven udnytte fluoroskopi , en type af X-ray . Én gang i stedet , er en elektrode sættes i kanylen og er opvarmet . De nervefibre er enten ødelagt eller bedøvet .

Target

Området er ansvarlig for lumbale smerter består af mediale gren nerver , som overfører smerte fornemmelser fra facetled i ryggen til hjernen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------