Position: sygdoms > allergi >

problemer med balancen i Menières sygdom

   Vertigo , en ubehagelig fornemmelse af spinning eller faldende , er et tegn på Menières sygdom og forårsager kvalme og opkastning . En person med vertigo kan blive tvunget til at ligge ned , indtil det går

Menières sygdom

Menières sygdom er en forstyrrelse af den væske , der fylder det indre øre . Det er normalt kun påvirker en øre . Andre symptomer inkluderer fylde eller tryk i øret , ringen , eller høretab . Omkring 615. 000 mennesker i USA har denne lidelse , i henhold til National Institute on Døvhed og anden kommunikation sygdomme .

det indre øre

Det indre øre er ansvarlig for hørelse , balance , og sensing hastighed . Det gør disse opgaver ved hjælp af hår-lignende sensorer i væskefyldte kamre og passager rullet i det indre øre . Når væsken flytter på grund af lyd eller ændringer i kroppens hastighed eller position , sensorerne ild beskeder til hjernen . For øret at gøre sit arbejde , skal der være nok væske på det rigtige tryk og den rigtige kemiske fyldes op .

Vertigo

I Menières sygdom , er svimmelhed forårsaget af et problem med væske i det indre øre . En episode kan vare 20 minutter til to timer eller mere . Det kan forårsage kvalme , opkastning eller svedtendens . Vertigo kommer pludseligt uden varsel . En person med der er risiko for at falde , eller som har en ulykke ved bilkørsel eller betjening tungt udstyr . Selv efter vertigo passerer , kan en person med Menières have balance problemer .

Behandling Vertigo

Under en episode , kan receptpligtig medicin anvendes til at forebygge køresyge eller kvalme . Som en sidste udvej , kirurgi eller indre øre injektioner kan gøres . Disse tiltag koster som regel en person hans høring i de berørte øre .

Folk, der har balance problemer mellem anfald af svimmelhed kan have vestibulære rehabilitering terapi , som indebærer øvelser for at hjælpe kroppen processen oplysninger om saldoen mere præcist.

At leve med Vertigo

Undgå pludselige bevægelser , der kan udløse svimmelhed . Skarpt lys , tv , eller læser i løbet af et angreb kan gøre vertigo værre . Det er bedst at hvile under svære episoder og vende tilbage til normale aktiviteter gradvist . Kør ikke bil , betjene maskiner , klatre , eller udføre andre potentielt farlige aktiviteter for omkring en uge efter et angreb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------