Position: sygdoms > allergi >

mennesker metabolisk sygdom

   Et menneske metabolisk sygdom er en arvelig sygdom , der negativt påvirker stofskiftet , som er den kropslige proces med at konvertere mad til energi og affald

Definition

Human metabolisk sygdom , eller stofskiftesygdom , kan henvise til en bred vifte af sygdomme , der hæmmer normal metaboliske funktion . Der er tusindvis af forskellige typer af metaboliske sygdomme , herunder leukodystrophies , lysosomal lidelser og Wilson 's sygdom , ifølge Mayo Clinic .

Funktion

Metabolisme refererer til de kemiske processer i kroppen , hvorved enzymer omdanne fødevarer til simplere stoffer, som kroppen bruger til energi . Et menneske metabolisk sygdom afbryder denne proces .

funktioner

Tegn på en stofskiftesygdom hos små børn kan omfatte mental retardering , fosterskader , kramper , bevægeforstyrrelser, udviklingsmæssige forstyrrelser og hæmmet vækst . Metaboliske sygdomme kan være fejldiagnosticeret som cerebral parese eller autisme .

Overvejelser

På grund af det høje antal og mangfoldigheden af menneskers metaboliske sygdomme de kan være vanskeligt præcist at diagnosticere .

Behandling

Behandling af en stofskiftesygdom afhænger af den type og sværhedsgrad af sygdommen . Behandling kan indebære medicin , ændringer i kosten , vitamin kosttilskud , regelmæssig hørelse og syn eksamener , og i nogle tilfælde en knoglemarvstransplantation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------